Haberler

Esnaf Başkan Buluşması

Güncelleme:

Ahmet Yenihan, sorunların çözümünde karşılıklı istişarenin çok önemli olduğunu ve esnafın Erbaa'nın gelişmesinde etkin rol oynadığını söyledi.

Erbaa'da ki esnafların sorunlarını, istek ve şikâyetlerini tek tek dinleyen Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, sorunların çözümünde karşılıklı istişarenin çok önemli olduğunu ve esnafın Erbaa'nın gelişmesinde etkin rol oynadığını söyledi.

Başkan Yenihan;

Bu gün ise kaldırımların işgali ile ilgili almış olduğumuz yoğun şikayetler ile ilgili esnaf kardeşlerimiz ile biraya geldik.Belediyemizin yasaları çiğnemeden esnaf kardeşlerimizin de ticaretlerine zeval gelmeden bir ortak akıl üretmek durumunda kaldık.Her esnafımızın işyerlerinin önünü 50 cm. kadar kullanmalarını ve kontrollerinin ise belediyemiz zabıtası ile beraber esnaflarımızın otokontrol sistemi kurarak yeni alınan karara uyulması konusunda fikir birliğine vardık. Alınan bu karar ile yayalarımızın, kadınlarımızın ve engelli vatandaşlarımızın kaldırımlarımızı rahat kullanacaklarını ve esnaflarımızın da ticaretlerini daha sağlıklı bir ortamda yapacaklarını umuyoruz.

Yenihan " Esnaf arkadaşlarımızla sık sık görüşüyoruz. Zaman zaman da ziyaret ediyoruz. Birbirimizi tanıma kaynaşma adına esnaf başkan buluşmasını çok önemsiyorum. Erbaa'da halkla birlikte muhtardan esnafa ve mahalle sakinine kadar her kesim ile toplantılar yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Aynı bölgeye hizmet veren insanlar olarak sorunlarımıza karşılıklı çözüm getirelim. Erbaa'yı geliştiren projelerimizi hayata geçirirken yaşadığımız alana da çeki düzen vermek gerekiyor. Bu anlamda hem vatandaşımıza hem belediyeye hem de esnafımıza iş düşüyor.

Esnaflarımızın ticaretlerini yaparken, hem şehircilik anlamında hem de kendi işyerlerinin daha da fazla kalite elde etmesi adına temizlik, düzen ve çevre konusunda duyarlı olmaları,hem Erbaa'ya yakışır hem de işyerimize yakışır bir çevre düzeni sağlayalım. Bu sayede hem kaliteli iş yapacak hem de vatandaş memnun kalacak. Esnafımız bölgemizin yatırımcısıdır. Erbaa'nın gelişmesi adına çok etkin rol oynar. Erbaa'mızı daha modern ve mutlu insanların yaşadığı bir ilçe haline getirmek için esnafımızın desteği büyük önem arz ediyor. Biz her zaman esnafımızın yanındayız."dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Yenihan Erbaa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title