Haberler

Eskişehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığında Yeni Yönetim Kurulu Oluşturuldu

Güncelleme:

Eskişehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, yeni yönetim kurulunu oluşturarak görev dağılımı yaptı. Dr. Musa Tömen başkanlığındaki yönetim kurulunda çeşitli görevlendirmeler yapıldı.

Eskişehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığında, yeni yönetim kurulu oluşturularak görev dağılımı yapıldı.

Ülkü Ocakları İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Dr. Musa Tömen'in başkanlığındaki yönetim kurulunda İl Başkan Yardımcılığına muhasip olarak Ömer Topkaya, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcılıklarına ise Emre Çoban ve Orhan Adagöl getirildi.

Üniversite ve Ortaöğretimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Burak Kurulgan, Eğitimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doç. Dr. İlker Usta olarak belirlenirken, Akademi, Proje ve AR-GE Birimi'nde Prof. Dr. Sezgin Açıkalın, Prof. Dr. Gökhan Kuş ve Dr. Hakan Yıldırım görev yapacak.

Sosyal Medya Biriminde Serhat Ersöz, Türk Dünyası Biriminde Prof. Dr. Burhan Sayılır, Hukuk Biriminde Prof. Dr. Gökhan Güneysu, Sosyal Faaliyetler Biriminde Yasin Şahiner, Spor Biriminde Alp Ercan Güven, Asena Biriminde Zeyneb Betül Duran, İdari İşler Biriminde Kağan Pehlivan, Basın ve Dergi Biriminde Dr. Umut Yolsever ve Bürokrasi Biriminde Avukat Hasan Mert Yıldırım görevlendirildi, İbrahim Coşkun'un ise İl Yöneticisi oldu.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Dr. Musa Tömen, yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Eskişehir Yerel Haberler Politika Güncel Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title