Haberler

Enis Keşan Gençlik ile Anlaştı

2010/2011 sezonunda Türkiye Erkekler 2.Voleybol Ligi'nde mücadele eden Keşan Gençlik ve Spor Kulübü, geçtiğimiz yılki oyuncusu Enis ile yeniden anlaştı.

Keşan Gençlik ve Spor Kulübü başkanı Burhan Çelik, yeni sezon öncesi transfer görüşmeleri sürdürdüklerini belirterek "Yönetim olarak ilk önce antrenör konusunu çözüme kavuşturmak için görüşmelerimizi sürdürüyoruz.

Bunun yanı sıra önümüzdeki sezon kadromuzu güçlendirerek Play Off'a kalacak bir takım yaratabilmek için de birçok sporcu ile görüşmelerimiz devam ediyor.

Bu anlamda ilk olarak geçen yılki oyuncularımızdan Enis Girgin ile anlaşma sağladık. Ayrıca daha bir çok oyuncu ile de transfer görüşmemizi sürdürüyoruz. Bu oyuncularla da anlaşma sağlandığında bunları kamuoyuna duyuracağız. Keşan Gençlik ve Spor Kulübü olarak yeniş sezonda iddialı bir takım yaratmayı hedefliyoruz" dedi.

10 TEMMUZ'DA DENEME YAPILACAK

Çelik, 10 Temmuz 2011 Pazar günü Keşan Gençlik ve Spor Kulübü olarak bölgedeki voleybolcularımızı tespit etmek ve takımımıza kazandırabilmek için bir deneme yapılacağını belirterek "Bu denememize bölgemizde bulunan tüm voleybolcu kardeşlerimizi 10 Temmuz 2011 Pazar günü saat 10.00'da Keşan Belediyesi Atatürk Spor Salonu'na bekliyoruz. Buradan A takımımıza ve altyapımıza sporcu kazandırmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title