Haberler

English Kids Academy, 10. yılını kutladı

Güncelleme:

English Kids Academy, 10. yılını paydaşlarıyla kutladı ve eğitim kampı düzenledi. Kurum, 10 yıllık paydaşlarına ahde vefa ödülü verdi.

English Kids Academy, 10'uncu yılını paydaşlarıyla kutladı. Okul idarecileri ve öğretmenlerinin yetkinliklerini artırmak için 3-4 Şubat'ta eğitim kampı düzenleyen kurum, kampın ardından 10 yıllık paydaşlarına ahde vefa ödülü verdi.

Çocukların küçük yaşta İngilizce öğrenmesi için Türkiye'de 18 şehirde ve Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti'nde faaliyet gösteren English Kids Academy, 10'uncu yılını tüm üye okullarıyla kutladı.

2013'ten bu yana her yıl 400'e yakın anaokulu ve kreşteki çocukların İngilizce eğitimi almalarını destekleyen English Kids Academy ise Kids Academy Europe üye anaokullarındaki okul idarecileri ve öğretmenlerinin yetkinliklerini artırmak için her dönem başı gerçekleştirdiği eğitim kampına 10'uncu yılına özel tüm üye okullarını davet etti. Kurum, 3-4 Şubat tarihlerinde düzenlediği KAE Preschool eğitim kampının ardından da 5 yıldan fazla süredir iş birliği yaptığı okullara ahde vefa ödüllerini takdim etti.

5 YIL ÜZERİ PAYDAŞLARA AHDE VEFA ÖDÜLÜ

English Kids Academy Kurucusu Özgür Güloğlu konuya dair şu açıklamada bulundu:

"İngilizce eğitiminde ülkemizi ileri taşıma gayreti sergileyen bir kurum olarak, 10. yılımızda düzenlediğimiz eğitim kampımızda 10 yıllık partnerlerimizle bir araya geldik. Bu kampta hem okul idarecileri hem de öğretmenlerimizle eğitimler gerçekleştirirken, aynı zamanda kutlama yaptık. Kampın ardından 5 yıldan uzun süredir bizimle çalışan okullarımıza ahde vefa ödüllerini takdim ettik."

"10 YILDA 246 BİNİ AŞKIN ÇOCUĞA ULAŞTIK"

Çocukların İngilizce öğrenmesinde fırsat eşitliği yaratmak için birçok çalışma yaptıklarını söyleyen English Kids Academy Kurucusu Özgür Güloğlu, sözlerini şöyle sonlandırdı:

"Her bir üye okulumuz ihtiyaç sahibi bir kardeş okul getiriyor. Biz de kardeş okulumuzdaki öğrencilerle dokümanlarımızı ücretsiz paylaşarak İngilizce eğitimleri için kaynak sunuyoruz. Şu ana kadar Türkiye'de 18 şehirde ve Kıbrıs'ta toplam bin 230'ün üzerinde kreş ve anaokulunda 246 bini aşkın çocuğa ulaştık. Önümüzdeki dönemlerde tüm büyükşehirlerde, sonrasında da tüm Türkiye'de olmayı hedefliyoruz."

Doç. Dr. Gülçin Güven, eğitim kampında çocuklarla felsefe, eleştirel düşünme, erken çocuklukta alternatif yaklaşımlar, Waldorf pedagojisi, düşünme becerileri gibi konu başlıklarını ele aldı. Uzman Psikolog Perihan Şensoy, Kodlama-STEM Danışmanı Tolga Karaman, Drama Danışmanı Sevilay Yılmaz da kendi alanlarında eğitimler verdi. Katılımcılar da öğrendikleri interaktif yöntemleri derslerinde uygulayarak öğrencilerinin gelişimine katkıda bulunacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eğitim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title