Haberler

En İyi Görüntüler Ödüllendirildi

Haber Kameramanları Derneği'nin Geleneksel Olarak Düzenlediği Yılın En İyi Haber Görüntü Ödülleri Swiss Otel'de Düzenlenen Geceyle Sahiplerini Buldu. Geceye Katılan Siyasiler Geleneği Bozmayarak Kamera Kullandı.

Haber Kameramanları Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği yılın en iyi haber görüntü ödülleri Swiss Otel’de düzenlenen geceyle sahiplerini buldu. Geceye katılan siyasiler geleneği bozmayarak kamera kullandı.

YILIN en iyi haber görüntü ödülleri Swiss Otel’de düzenlenen geceyle sahiplerini buldu. Sunuculuğunu Erkan Tan’ın üstlendiği geceye AKP Genel Başkan Yardımcıları Abdulkadir Aksu ve Necati Çetinkaya, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, ATO Başkanı Sinan Aygün, eski bakanlardan Yaşar Okuyan, CHP İstanb ul Milletvekili Mehmet Sevigen’in de aralarında bulunduğu çok sayıda siyasi katıldı. Geceye katılan siyasiler ödülleri takdim etmek üzere sahneye çıktıklarında geleneği bozmayarak kamerayı ellerine alıp çekim yaptılar.

Gecede bir konuşma yapan Profesyonel Haber Kameramanları Derneği Başkanı Durak Doğan, kameramanlığın göründüğü kadar kolay olmadığını ve çok zor şartlarda çalıştıklarını ifade etti. Doğan, arkasında asılı olan "Yıpranıyoruz" pankartını göstererek, "Sizler yıpranmadığımızı sanıyorsunuz ama biz bu işi yıpranana kadar yapmaya devam edeceğiz" dedi.

En iyi haber görüntü yarışmasında "Mucize Kurtuluş" isimli görüntüsüyle Cihan Haber Ajansı’ndan Murat Kaya birinci olurken, "Köpek Düştü" isimli görüntüsüyle Kanal D’den Taşkın Ural ikinci, "Mal Canın Yongasıdır" isimli görüntüsüyle Cihan Haber Ajansı’ndan Bilal Oflaz üçüncü oldu. Serbest görüntü dalında "Tutamıyorum zamanı" isimli görüntüyle Fox Tv’den Cemal Gökçamlı, Medya Arkası Fotoğraf dalında HaberTürk Gazetesi’nden Arif Akdoğan ödüle layık görüldü. Salih Peker onur ödülü Güray Ervin ve Cumhur Çatkaya’ya, Fatih Çotur onur ödülü Halim Abanoz’a, Melih Uzunyol onur ödülü ise İsa Okutan’a verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title