Haberler

Ekmeleddin İhsanoğlu Oyunu Kullandı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, İstanbul Yeniköy İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı.

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, oyunu Sarıyer Yeniköy İlköğretim Okulu'nda kullandı. İhsanoğlu, saat 10.30 sıralarında eşi Füsun İhsanoğlu ile birlikte okula geldi. İnsanoğlu, cep telefonunu görevliye teslim ettikten sonra oy pusulası ile zarfı aldı. Kabine giren İhsanoğlu daha sonra zarfı 1592 nolu sandığa attı. Çıkışta açıklama yapan İhsanoğlu, "Benim tahmin ve temennim birinci turda kazanacağız." ifadelerini kullandı.

"OYUNUZU KULLANDINIZ MI?" SORUSU

İhsanoğlu oyunu kullandıktan sonra açıklama yaptı. İhsanoğlu, sözlerine teşekkür ederek başladı. "Hayırlı uğurlu olsun" diyen İhsanoğlu, ardından gazetecilere "Oyunuzu kullandınız mı" diye sordu. İhsanoğlu ardından "Ben her şeyden önce oyunuzu kullanmanızı istiyorum. Bu mukaddes bir görevdir. Bunu hep beraber yapmamız lazım." dedi.

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ"

İhsanoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz burada seçimle siyasetle ilgili bir şey söylemeyeceğiz. Kampanya adaletsiz eşitsiz şartlarda yürütüldü. Ama biz milletimizin sağ duyusundan eminiz. Bizim temennimiz seçimin suhuletle dürüstlük içerisinde yürütülmesinde. Ancak sabahleyin aldığımız haberlerde, bazı sandık kurullarında, sandık görevlilerinin alı koymadıklarını ve bazı vatandaşlarımızın seçmenlerin pusulayı mühürledikten sonra fotoğraflarını çektiklerini, arkadaşlarımız kaydetmiş. Biz bunlar için suç duyurusunda bulunacağız.

Oy verme sırasında insanların telefonlarının alı konması müsaade edilmiyor, çünkü burada geçen dönemde görülen bir takım uygunsuz hareketlerin yapıldığını, belirli bir adaya gidip bunun karşılığında menfaatler temin edildiğini biz biliyoruz. Temennimiz temiz bir şekilde milli iradeye gölge düşürülmeden yapılmasıdır. Bütün dünyanın gözü bizde. AGİT'in ABD'nin gözü bizde. Kongre üyeleri mektup yazdılar Obama'ya. Burada suç işlendiği takdirde biz suç duyurusunda bulunacağız.

Biz Türkiye'de ilk defa bir cumhurbaşkanı seçimi halkın oylarıyla yapılıyor. Bunu dürüst şekilde bütün dünyaya karşı açık biçimde yapılmasını istiyoruz."

"İLK TURDA KAZANIRIZ"

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan İhsanoğlu seçim öncesi yapılan anketlerin hatırlatılması üzerine, "En iyi en doğru anket bugün yapılacak Bugün Türkiye sessiz yığınların sesini duyacak" ifadelerini kullandı.

"Sizce seçim ikinci tura kalır mı" sorusuna ise İhsanoğlu, "Benim temennim ve tahminin bunu birinci turda rahatlıkla kazanacağımız yönünde" diyerek yanıt verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Yeniköy İlköğretim Okulu Ekmeleddin İhsanoğlu Füsun İhsanoğlu İstanbul Güncel Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

500

Yorumlar (94)

oyumu kullandım tayip cumhurbaşkanı:

Biz yalnız cumhurbaşkanı seçmiyoruz aynı anda bir sistem değişikliği yapıyoruz. kokmuş parlamenter sistem artı tarihiye gömüldü

17
5571
yanıtYanıtla
HAVRANLI:

Ekmeleddin İhsanoğlu diyenler YEŞİL''e bassın, Recep Tayyip Erdoğan diynler KIRMIZI''ya bassın, Selahattin Demirtaş diyenler YORUM yazsın. Anketimiz Başladı. hayırlı uğurlu olsun.

1709
13
yanıtYanıtla
İNCİCAPS15inci51@outlook.com:

Capslemek lazım bu durumu :D

yanıt0
yanıt0
MERT:

Bazen diyorumki şöyle adam gibi bir adam gelsede oyumu gönül rahatlığıyla versem sonra da düşünüyorum ki nasıl mümküm olacak o anıtkabirde yatarken :(

188
8
yanıtYanıtla
VAN edremitli feyzi:

oyumu kullandım RECEP ERDOĞANA . van gölünün kenarına mangal yakmışım,sonucu burdan ilan ediyorum ERDOĞAN

22
17
yanıtYanıtla
RAKICI HALİLmusti701@hotmail.com:

MANGAL RAKISIZ OLMAZ GARDAŞIM AFİYET OLSUN...TABİKİ RTE

yanıt0
yanıt0
eski akepeli:

yeter artık bıktık akepeden

19
17
yanıtYanıtla
ölümüne akplidr_mustafa_gul27@hotmail.com:

maceramı arıyorsun iflae eden ülkeleri görüyorsun ımf neyi ekip biçecegine neyi yeyip yemeyeceğine kararmı versin istiyorsun

yanıt0
yanıt0
eski akepeliozbilge1903@gmail.com:

hadi lan oradan yetti artık sizin yalanlarınız aldığımız 800 lira maaşla 3 kişi geçindiriyorum ben.Akepe zamanında ZENGİN daha ZENGİN fakir ise daha Fakir oldu .BIKTIK SOSYAL ADALETSİZLİKTEN ADALET İSTİYORUZ

yanıt0
yanıt0
MERSİN YÖRÜKLERİ:

zorunuza gitsin eyyyy ak troller sonuna kadar ihsanoğlu.

19
17
yanıtYanıtla
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title