Haberler

DP'li Enginyurt, partisinin etkinliğinde İbrahim Tatlıses'i hedef aldı! Kavgada bile söylenmeyecek sözler

Güncelleme:

Demokrat Parti milletvekili Cemal Enginyurt, partisinin etkinliği kapsamında çıktığı sahnede ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'i hedef aldı. Enginyurt, "İbrahim Tatlıses Oxford vardı da biz mi okumadık diyor. Adam olsan ortaokulu bitirirdin sen. İlkokuldan kaçmışsın, okumamışsın" dedi.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in Şanlıurfa'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte sahneye çıkmasının yankıları devam ediyor. Muhalefetten de Şanlıurfa'daki açılış törenine ilişkin yorumlar gelmeye devam ediyor.

"İLKOKULDAN KAÇMIŞSIN"

Demokrat Partili Cemal Enginyurt gerçekleştirdiği bir konuşma sırasında , kısa süre önce İbrahim Tatlıses'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaşadığı diyalogla ilgili çok sert açıklamalarda bulundu. Enginyurt Tatlıses'i hedef aldığı açıklamasında, "Adam olsan ortaokulu bitirirdin sen. İlkokuldan kaçmışsın, okumamışsın." dedi.

"CUMHURBAŞKANIMIZ BİZE YETER"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa'da toplu açılış töreninde konuşma yapmıştı. Terörle mücadele mesajı veren Erdoğan'ın konuşmasının sonunda sahneye İbrahim Tatlıses de çıkmıştı. Mikrofonu alarak hemşerilerine seslenen Tatlıses, "Bize Cumhurbaşkanımız yeter gerisi te go ti çı goti. Az önce de şarkı sözlerimi söyledi çok mutlu oldum. Sizleri çok seviyorum. Cumhurbaşkanım için buradayım. O beni davet etti. Son nefesime kadar da Cumhurbaşkanımızın yanındayım. Allah hepinizden razı olsun" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İbrahim Tatlıses Cemal Enginyurt Demokrat Parti Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

Kemal Taflan:

Cemal enginyurt ortaokulu okumayan adam degilmi seninde son yılın emeklisin vekillikten tadını çıkar son ayların bunlar yakında sandığın en dibini goreceksinn

254
204
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Cemal enginyurt, Senin ne Cumhurbaşkanımızla, nede onu çok seven Îbrahim Tatlısesle yarışacak kapasiten, kaliten ve gücün yoktur.Senin bu millete verebileceğin bir hizmette yoktur.

200
228
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Çok saldırgan kaba kişiliği var.Bu adam asla meclise yakışacak, layık olacak bir şahsiyet değil.Milletvekilliğine aday olanların karakterleri, vicdanları, edep durumları iyice araştırılıp test edilmelidir.

244
156
yanıtYanıtla
Fatih :

e şimdi soruyorum size bu mv bize ne katabilir? sanane ibo dan yaa. niye polemik çıkartıyorsun. proje üretsene sayın milletinvekili?? bu zihniyetin arkasından gidenlere üzülüyorum başka bişiy değil.

117
84
yanıtYanıtla
Melih Kerim :

"adam olsan ortaokulu bitirirdin" demek bitirmeyen bitiremeyen adam değil demek anlamına gelir mi? 7 ceddi lisans eğitimi mi almış acaba bu vekilin, ya da sadece lisans ve yüksek lisans öğrencilerinden mi oy talep ediyor acaba üzüldüm

83
40
yanıtYanıtla
ali ihsan karakuzu :

senin gibi degil vatansever milyonlarca seveni var

58
45
yanıtYanıtla
Haci İsmail Bayhan:

Cemal enginyurt okumussunda ne olmuş adamlık seviyesini okulla olcmenden belli merak etme bu halk seni adam yerine koymuyor kıyaslama bosyere kendini

59
38
yanıtYanıtla
Sadık:

Ozamanın şartlarında herkes okul bitiremiyordu ,ne yani öyle hakaret olurmu,bunların derdi niye Cumhurbaşkanına destek veriyon dertleri o.

59
33
yanıtYanıtla
Zafer yılmaz :

o zamanın şartlarında okuyan çok.70 yaşında universite sınavlarına girende var. hala savunduğun,yalakalık peşinde olan,insanların bedduasını almış bu hallere düşmüşleri desteklemekte tamamen trolluk.

yanıt16
yanıt16
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

İboooo seneye sana da sıra geliyorrr :)

61
31
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title