Haberler

Diyarbakır'da Sivil Toplum Kuruluşları Amed Sportif Faaliyetlere Destek Açıklaması Yaptı

Güncelleme:

Diyarbakır'da bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Amed Sportif Faaliyetlere destek açıklaması yaptı. Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, takımın yanında olduklarını belirterek destek çağrısı yaptı. Amed Sportif Faaliyetler Kulüp Başkanı Aziz Elaldı ise sivil toplum kuruluşlarının desteklerine teşekkür etti.

Diyarbakır'da bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Amed Sportif Faaliyetlere destek açıklaması yaptı.

Bir restoranda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, kentin bileşenleri olarak takımın yanında oldukları mesajını vermek için toplandıklarını söyledi.

Kaya, "Kulübümüzü her anlamda destekleyeceğiz ve desteklemeye devam edeceğiz. Buradan takıma gönül vermiş taraftarlardan ve iş insanlarından desteklerinin devam etmesini rica ediyoruz." dedi.

Amed Sportif Faaliyetler Kulüp Başkanı Aziz Elaldı da kendilerine verilen desteklerden dolayı sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Ticaret Ve Sanayi Odası Mehmet Kaya Diyarbakır Sivil Toplum Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title