Haberler

Denizli'de araç kazası: 1 ölü, 10 yaralı

Güncelleme:

Denizli'nin Serinhisar ilçesinde duran araca arkadan başka bir otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli'nin Serinhisar ilçesinde duran araca arkadan başka bir otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

Kaza, Serinhisar Mahallesi'ne bağlı Pınarcık Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Acıpayam - Denizli istikametinde seyir halinde olan 20 VA 465 plakalı otomobil, evlerinin önünde duran 20 ADL 445 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle araçtan inen bir kadın yola savruldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi, yaralılara ilk müdahaleyi yaparken, Serinhisar itfaiye şubesi ise araçta bulunan yaralı 6 kişiyi çıkartmak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmaların ardından araçtan çıkarılan yaralılar, sağlık ekibi tarafından Serinhisar Devlet Hastanesi ile Denizli merkez hastanelerine sevk edildi.

20 VA 465 plakalı otomobilden indiği esnada yola savrulması sonucu ağır yaralanan Aysel Piliç, olay yerinde hayatını kaybetti. Piliç'in cenazesi otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Kazaya karışan araçlar, çekici yardımıyla bölgeden uzaklaştırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Serinhisar Denizli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title