Haberler

Denetimli Serbestli Hükümlüler Stadyumda Çalışıyor

Denetimli Serbestlik Yasası uyarınca cezaevinden çıkarılan hükümlüler, Çarşamba Adliyesi Denetimli Serbestlik Müdürlüğü gözetiminde yaklaşık bir aydır Çarşamba Yeşilırmak Şehir Stadı'nın yapımında çalışarak gün sayıyorlar.

Denetimli Serbestlik Yasası uyarınca cezaevinden çıkarılan hükümlüler, Çarşamba Adliyesi Denetimli Serbestlik Müdürlüğü gözetiminde yaklaşık bir aydır Çarşamba Yeşilırmak Şehir Stadı'nın yapımında çalışarak gün sayıyorlar.

Çarşamba Adliyesi Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nce nisan ayında yürürlüğe giren Denetimli Serbestlik Yasası'nın ardından Çarşamba Ceza İnfaz Kurumu'ndan başvuruda bulunan hükümlüler Çarşamba Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nce, Çarşamba Yeşilırmak Stadı'nın yapımında çalışıyorlar. Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Kurt, Cumhuriyet Savcısı Vural Balcı, Çarşamba Denetimli Serbestlik Müdürü Şaziye Ateş ve Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'ın yanı sıra Denetimli Serbestlik Müdürlüğü görevlileri stadın inşaatında çalışan hükümlüleri ziyaret etti.

Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü konu hakkında yaptığı açıklamada, "Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Çarşamba Belediye Başkanlığı arasında imzalanan hükümler protokol ile Denetimli Serbestlik Müdürlüğümüze başvuran bir kısım hükümlüler Çarşamba Belediyesi yeni stadyum inşaatında sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki grup halinde çalıştırılmaya başlanmıştır" denildi.

Sabah ve öğlen iki grup halinde toplamda 30'a yakın hükümlünün çalıştığı stadyum inşaatında hükümlüler özellikle saha zeminin hazırlanması konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan ziyarette açıklamada bulunan Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, "Daha öncesinde de Cumhuriyet Savcılığımız ile birlikte yine buna benzeyen bir uygulama yapmıştık. Çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda arkadaşlarımız stadyumun inşaatına birçok katkında bulundu kendilerinin huzurunda teşekkür ediyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Hüseyin Dündar Balcı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title