Haberler

Demet Akbağ Festivali Kahkahaya Boğdu!

Ankara Marka Festivali'nin ikinci gününde Ankaralılar Demet Akbağ ile coştu...

İlk kez geçen ay İstanbul'da sahnelediği 'Bir Demet Muhabbat'le Ankara Marka Festivali sahnesine çıkan Akbağ'ı bin 600 kişi izledi. Yer bulamayan izleyiciler merdivenlerde oturdu. Ankara Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde, Ankara Congresium'da sahneye çıkan Akbağ, 1 saat boyunca izleyenleri kahkahaya doyurdu.

Ünlü oyuncu Cem Davran moderatörlüğünde önceki gün Ankara Marka Festivali'nde gerçekleştirilen "Bir Demet Muhabbet" adlı soru cevap söyleşisine ilgi büyüktü. Bin 500 kişilik salon hınca hınç dolunca, bazı izleyiciler basamaklarda oturarak Akbağ'ı izledi. "İkinci gösterimizde turnedeyiz, ne mutlu" diyerek sözlerine başlayan usta komedyen sözlerine "Benim birlikte büyüdüklerim var aranızda, benim büyüttüklerim de var" dedi. Bu söz üzerine el kaldıran Özge Uzun'u gören Akbağ; "İşte benimle büyümüş olanlardan biri" diyerek Uzun'u alkışladı.

GÖÇÜP GİDENLERİ UNUTMADI...

Şimdiye kadar rol aldığı sinema ve tiyatro oyunlarından kesitlerin barkovizyonda gösterildiği, Demet Akbağ, anılarını tazeleyerek sevenleri ile paylaştı. Kahkahaların havada uçuştuğu söyleşinin bir bölümünde ise hüzün hakimdi... İlk sinema filmi Davacı'dan bahsederken Kemal Sunal için seyirciden alkış istedi. 'Bir Demet Tiyatro' kadrosunda birlikte oynadığı ve vefat eden arkadaşlarının isimlerini tek tek anıp alkışlatan Akbağ, izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Seyircilerden gelen "Hayatınızı kaleme almayı düşünüyor musunuz?" sorusuna ise "Hayatımı kitaplaştırmayı düşünmüyorum, sahnede ölmek de istemiyorum" cevabını verdi. 23 Aralık doğumlu olan usta oyuncu, bu yıl ilk kutlamasını Ankaralı izleyicilerden aldı. Gösterinin finalinde gündeme ve yaşananlara ithafen Hilmi Yavuz'un 'Doğunun Gurbetleri' şiirini okuyan Akbağ, dakikalarca ayakta alkışlandı.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Ankara Ticaret Odası Demet Akbağ Cem Davran İstanbul Kültür Sanat Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title