Haberler

Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu'nun valilik ziyareti -

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Sivas Valiliği'ni ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Sivas Valiliği'ni ziyaret etti.

Havayoluyla kente gelen İhsanoğlu ve eşi Füsun İhsanoğlu'nu, Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'nda CHP ve MHP milletvekilleri ile vatandaşlar karşıladı.

Havaalanı çıkışında kendisini davul-zurna eşliğinde karşılayan ekibe bahşiş veren İhsanoğlu, seçim otobüsüne binerek konvoy eşliğinde şehir turu attı.

Daha sonra, merkeze bağlı İşhan köyüne geçen İhsanoğlu, yöredeki bir tarlada avcuna aldığı buğday tanelerini kontrol ettikten sonra havaya attı. Biçerdövere çıkan İhsanoğlu, basın mensuplarına poz verdi.

- Sivas Valiliği'ni ziyaret etti

Ekmeleddin İhsanoğlu, kentteki temasları kapsamında Sivas Valiliği'ni ziyaret etti.

İhsanoğlu'na Vali Alim Barut, kent hakkında bilgi verdi. Sivas'ın geniş bir coğrafyaya sahip olduğunu belirten Barut, tarım, hayvancılık ve madenciliğin kentin ekonomisinde önemli yer tuttuğunu dile getirdi.

Selçuklu, Osmanlı ve Cumhuriyet dönemlerinin kente damga vurduğunu aktaran Barut, Sivas'ın tarihi geçmişi olan bir kültür şehri olduğunu vurgulayarak, "Sizleri de burada ağırlamaktan şeref duyuyoruz, hoş geldiniz" dedi.

İhsanoğlu da Sivas'ın yurdun en önemli vilayetlerinden biri olduğunu ifade ederek, "30 günde 81 ili ziyaret edebilme imkanına sahip olmadığımız için ziyaret etmek istediğimiz şehirlerin başında Sivas geldi. Bugün de bu ziyaret kısmet oldu. Her şeyden önce size samimi karşılama ve alınan emniyet tedbirleri için çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Gittikleri her ilde ilk başta valileri ziyaret ettiklerini dile getiren İhsanoğlu, "Onlar devletimizin tamamının temsilcisidir. Milletimizin güvenine mazhar olan büyük idarecilerimizdir. Birliğin ve beraberliğin sembolüdür" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu Füsun İhsanoğlu İşhan Sivas Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title