Haberler

Cumhur İttifakı'nın Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Özdemir Manavoğlu Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Güncelleme:

Cumhur İttifakı'nın Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Özdemir Manavoğlu, Konyaaltı sahilinde vatandaşlarla buluşarak seçim çalışmalarını sürdürdü. Ardından Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü ile Kızılarık Mahallesi'ndeki seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Manavoğlu, açılışta belediyecilik hizmetlerinden yeni projelere kadar birçok konuya değindi. Ermenek ve Yeşildere mahallelerinde de vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi.

Cumhur İttifakı'nın Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Özdemir Manavoğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Konyaaltı sahilinde vatandaşla bir araya gelen Manavoğlu, ardından Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü ile Kızılarık Mahallesi'ndeki seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Manavoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, yol yapımından imar sorununa,belediyecilik hizmetlerinden yeni projelere kadar birçok konuya değindi.

Daha sonra Manavoğlu, Ermenek Mahallesi'nde asker eğlencesine katıldı, eğlencede gençler ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Yeşildere Mahallesi'nde de seçmenlerle buluşan Manavoğlu, sorunlarını dinlediği mahalle sakinlerine projelerini anlatarak destek istedi.

Kaynak: AA / Güncel

Hakan Tütüncü Muratpaşa Konyaaltı Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title