Haberler

Çöpdemir'in Programı İzleyenleri Kırdı Geçirdi

Güncelleme:

Murat Başoğlu canlı yayında telefonla eşiyle konuştu.

NİRAN ÜNSAL VE O SES TÜRKİYE'NİN YAKIŞIKLISI ERKAM AYDAR'DAN MUHTEŞEM DÜET…

ÜMİT ERDİM CANLI PROGRAMDA ÇAMAŞIR YIKADI, KIRDI GEÇİRDİ…

"Kadir Çöpdemir Koptu geliyor" izleyenleri kırdı geçirdi!

Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor'un bu haftaki konukları; yakışıklı sunucu Murat Başoğlu, ekranların neşeli seyyahı Gülhan Şen, sempatik oyuncu Ümit Erdim ve Türkiye'nin en güçlü seslerinden Niran Ünsal'dı.

İşte bu eğlenceli geceden notlar…

CANLI YAYINDA EŞİYLE KONUŞTU!

Programın hemen başında, Murat Başoğlu'nun canlı yayında telefonla eşiyle konuşmasını yakalayan Kadir Çöpdemir, telefonu eline alarak Murat'ın eşine durum raporu vermeyi ihmal etmedi.

ÜMİT ERDİM PROGRAMI ELE GEÇİRDİ!

Program süresince Kadir Çöpdemir'in dizginleyemediği sempatik oyuncu Ümit Erdim, taklitleri ve şakalarıyla programı resmen ele geçirdi. Stüdyoda zevk için çamaşır bile yıkayan Ümit, en sonunda Kadir Çöpdemir'in kendisine koltuk minderiyle saldırması sonucu duruldu.

GÜLHAN ŞEN, ÜMİT ERDİM'E UYURSA!

Eğlenceli sohbeti ve güleç tavırlarıyla programa ayrı bir neşe katan Gülhan Şen ve Murat Başoğlu da yer yer Ümit Erdim'e uyarak stüdyoda kahkaha tufanı estirdiler.

NİRAN ÜNSAL'DAN "SARDI KORKULAR" ŞARKISINA ETKİLEYİCİ VE FARKLI BİR YORUM!

Stüdyo seyircilerin büyük bir bölümünü oluşturan hayranlarıyla beraber eğlenceyi doruklara taşıyan Niran Ünsal, enfes performansıyla adeta geceyi süsledi. Ajda Pekkan'ın "Sardı Korkular" şarkısına getirdiği yorumuyla Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor stüdyosunu adeta yıktı.

NİRAL ÜNSAL VE ERKAM AYDAR'DAN MUHTEŞEM DÜET!

"O Ses Türkiye" yarışmasının en dikkat çeken isimlerinden Erkam Aydar' da performansını sergilediği bölümde Niran Ünsal'la yaptığı düet hafızalardaki yerini kaybetmemek üzere aldı.

Ümit Erdim'in ve eğlencenin hiç kesilmediği programda müzik, sohbet ve kahkaha gecenin ilerleyen saatlerine kadar bir aradaydı.

Program kapanışını yine Niran Ünsal'ın yorumladığı Ajda Pekkan şarkısı "Hoş Gör Sen" ile yaptı. Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor, bu hafta tam anlamıyla koptu, kopardı.

İnternet dünyasının son fenomeni "Harlem Shake" videolarına yaratıcı bir şekilde ayak uyduran Kadir Çöpdemir'in, stüdyodaki seyircilerle beraber yaptığı uyarlaması da çok beğeni topladı.

Yapımcılığını NRG YAPIM İbrahim Türker'in üstlendiği, deneyimli bir ekip tarafından hazırlanan "Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor!", her yaştan seyirciyi TRT1'e çağırıyor. Özel ve özenle seçilmiş konuklarıyla; el emeği, göz nuru skeçleriyle, hoşsohbet program sunucusuyla Her Cuma gecesi TRT 1 ekranlarında ihtişamlı bir Talk Show sözü veriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kadir Çöpdemir Murat Başoğlu Niran Ünsal Ümit Erdim Güncel Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Kamu personeli için yeni dönem! Fazla mesai ücreti yok, bunun yerine denkleştirme yapılacak

Kamu personeli için yeni dönem! Fazla mesai ücreti yok, bunun yerine denkleştirme yapılacak

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title