Haberler

Çelik, İşadamlarını Keşan Gençlik'e Desteğe Çağrı

Güncelleme:

Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Burhan Çelik, Keşanlı işadamlarını Keşan gençlik Kulübü'ne destek olmaya davet etti.

Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Burhan Çelik, Türkiye Aroma Erkekler 2.Voleybol Ligi'nde mücadele eden Keşan Gençlik ve Spor Kulübü'nün 2011/2012 sezonunda Play Off'u hedeflediğini belirtti.

Çelik, kulübe maddi destek anlamında tüm sporseverler ile işadamlarına destek çağrısında bulunarak "Şu anda kulübümüz Keşan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Özcan'ın katkı ve destekleri ile ayakta kalabiliyor. Bu nedenle Keşan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Özcan'a da Keşan Gençlik ve Spor Kulübü yönetim kurulu adına teşekkür ederim.Ama ilçemizde artık işadamlarımızında takımımıza sponsor olarak katkı sağlamasını bekliyoruz.

Gerçekten genç bir ekip oluşturduk ve takımımıza ve teknik heyetimize Play Off konusunda güveniyoruz. Ama takımımıza maddi destek sağlanması gerekli.İşadamlarımız takımımıza gerek stad duvarlarına, gerek salon içersine ve gerekse formaya reklam vererek sponsor olabilirler. Bu anlamda tüm işadamalarımızın ilgi ve desteğini bekliyoruz "dedi.

Çelik, ayrıca 15 Ekim 2011 Cumartesi günü İzmir deplasmanında ligde oynayacakları Tevfik Fikret Lisesi Altekma maçını da kazanmak istediklerini belirterek "Halpaoınar Spor Salonu'nda oynanack karşılaşmada takımımıza destek vermek için İzmirde bulunan Keşanlı ve tüm Trakyalıları maçımıza davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title