Haberler

Cars 2 Aralık'ta D-smart'ta

Animasyon harikası cars 2, HD ve 3D farkıyla aralık ayı boyunca D-smart ekranlarında!

Vizyonda olay yaratan filmleri en kısa sürede ekrana taşıyan D-Smart, 2011 yılının en başarılı animasyon filmlerinden birini daha izleyicisiyle buluşturuyor. Çocukların yanı sıra yetişkinleri de büyüleyen yüksek bütçeli Cars 2 filmi, Aralık ayı boyunca 3D ve HD seçenekleriyle D-Smart ekranlarında olacak.

Disney Pixar stüdyolarının rekor başarı kazanan animasyon filmi Cars 2, D-Smart izleyicilerine görsel bir şölen yaşatacak. 2011 yılının en büyük bütçeli ve iddialı filmlerinden biri olan Cars 2 filmi, 1 Aralık'tan itibaren haftalık periyotlarda D-Smart ekranlarında farklı seçeneklerle izleyiciyle buluşuyor.

D-Smart Loca portalında SD, isteizle.com'da HD olarak yayınlanacak olan Cars 2, HD Plus'ta ise üç boyutlu ve HD olarak ekrana geliyor. Cars 2, HD Plus'ta HD versiyonu çift dil opsiyonlu, 3D versiyonu Türkçe dublajlı ve isteizle.com'da Türkçe dublajlı, Loca kanalında Türkçe dublajlı ve Türkçe altyazı seçeneğiyle izlenebiliyor. Filmin seslendirmesinde ise ünlü komedyen Cem Yılmaz yer alıyor.

Bütçesi 200 milyon dolar

"Finding Nemo", "Toy Story", "Wall-E" gibi Oscar ödüllü ve yüksek gişe hasılatına sahip filmlerin yaratıcı olan Pixar stüdyolarının en iddialı filmlerinden Cars 2, 200 milyon dolar bütçeyle çekildi. Geçen Ağustos ayında Türkiye'de 262 kopyayla vizyona giren Cars 2'nin orijinal seslendirmesinde ise Owen Wilson, Michael Caine ve John Turturro gibi ünlü yıldızlar yer alıyor.

Filmin konusu:

Şimşek McQueen, yeni pit ekibi ve yeni ekip şefi Mater ile dünya çapında beş farklı ülkede yapılan "Race of Champions" yarışlarına katılır. Bu ülkeler; Japonya, Almanya, İtalya, 24 saat yarışının yapıldığı Fransa ve İngiltere'dir. Mater, Finn McMissile adındaki bir İngiliz gizli ajanı Aston Martin'i kurtarır ve kendini casus dünyasında bulur.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title