Haberler

Canlı yayınların sakin ismi çileden çıktı! İYİ Partili Aytun Çıray'a "Kapat telefonu hadsiz" diye bağırdı

Güncelleme:

CNN Türk'te Başak Şengül'ün moderatörlüğüyle ekrana gelen Akıl Çemberi programında gergin anlar yaşandı. Canlı yayınlarda sakinliğiyle tanınan gazeteci Melik Yiğitel, İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray'a "Kapat telefonu hadsiz" diye bağırdı.

Cnn Türk ekranlarında yayınlanan Akıl Çemberi programı, gergin dakikalara sahne oldu. Prof. Dr. Hasan Basri Yalçın, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı, gazeteci Hulki Cevizoğlu'nun da yer aldığı programa Aytun Çıray, telefonla katıldı.

ÇIRAY'IN İFADELERİ SİNİRLENDİRDİ

Çıray'ın canlı yayında konuklarına yönelik "Sizinle uğraşamam." ifadelerine, Melik Yiğitel çok sinirlendi. Çıray'ın konuştuğu esnada araya giren Yiğitel, "Aytun Bey, kapatın. Bu ne biçim cümle? Haddini bil, hadsiz!" dedi.

"SÖZÜNÜ GERİ ALACAK"

Moderatör Şengül'ün "Melik Bey sakin olalım, Aytun Bey cevap hakkını kullanmak istedi." sözlerine daha çok öfkelenen Yiğitel, "Sizinle uğraşamam cümlesini geri alacak. Kapat kardeşim! Çok ağır bir cümle bu. Ne demek sizinle uğraşamam. Sen kimsin?" diyerek tepki gösterdi.

Yaşanan bu olayın ardından Çıray yayından ayrılırken, Şengül yönetmeninden programa ara vermesini istedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Melik Yiğitel Aytun Çıray İYİ Parti CNN Türk Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Yusuf Yaşar:

Melik Yigitel adamdır. Bu iyi partililer daha iktidar olmadan millete tepeden bakmaya başladılar. Ağzına sağlık Melik abi

216
181
yanıtYanıtla
uCube :

Melik yigitel haklıdır. ;))

2
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title