Haberler

Bu Okuldaki Öğrencilerin Yarısı Lisanslı Sporcu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesindeki Hacı Mustafa Müdüroğlu Ortaokulu'nda, "Spor Yapmayan Kalmasın" sloganı ile yola çıkan idareciler, 215 öğrencinin 112'sini lisanslı sporcu yaptı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesindeki Hacı Mustafa Müdüroğlu Ortaokulu'nda, "Spor Yapmayan Kalmasın" sloganı ile yola çıkan idareciler, 215 öğrencinin 112'sini lisanslı sporcu yaptı.

Hacı Mustafa Müdüroğlu Ortaokulu'nda spora büyük önem verilirken, Beden Eğitimi Öğretmeni Özgür Aras ve Emre Ulus'ın gayretleri sonucu öğrencilerin yarısı lisanslı sporcu oldu. Sosyal faaliyetlerin akademik başarıyı da artırdığını anlatan Okul Müdürü Abdullah Erez, "İlk olarak öğrencilerimize sporda yenmek ve yenilmekten önce sportmence, saygı ve sevgi içinde mücadele etmeyi öğretmeye çalıştık. Çünkü hayatlarının başında olan öğrencilerimize hayatın kendisinin mücadele olduğunu ve mücadele edenin her zaman başarıya yakın olduğunu hissettirmeye çalıştık. Bunda, okulumuzun Beden Eğitimi Öğretmeni Özgür Aras ve Emre Ulus'un büyük gayretleri oldu. Emeği geçen arkadaşlarımızı kutluyorum. Müdür Yardımcısı İlkay Karabacak ve Okul Aile Başkanı Mithat Gürcan, maçlar ve antrenmanlar nedeniyle öğrencilerin derslerden geri kalmamaları için büyük çaba gösteren okulumuz öğretmenlerine de teşekkür ediyorum. Her şey çocuklarımız için" dedi.

(Fatma Talay/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Özgür Aras Burhaniye Balıkesir Ulus Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında? KORAY AYDIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Koray Aydın, nereli, kaç yaşında? DZEKO NEDEN YOK? Dzeko sakat mı, cezalı mı? Süper Lig'de ilk kez!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title