Haberler

Başkan Dündar Samsunlularla Buluştu

Güncelleme:

Dündar "800 bin kişinin tamamına hizmet için mücadele veriyoruz

Bizler Bursa Milliyetçisiyiz

Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar ve Bursa Ak Parti İl Başkanı Cemalettin Torun Samsun Dernekleri Federasyonunu ziyaret etti.

AK Parti tarafından yeniden Osmangazi Belediye Başkan Adayı gösterilmesinin ardından seçim çalışmalarına başlayan Mustafa Dündar, AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun ve belediye başkan yardımcıları ile birlikte, Samsun Dernekleri Federasyonu (SAMDEF) ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan Dündar, "Bursa göç alan bir şehir ve bu göç yoğun bir şekilde yaşanıyor. Herkesin göç nedeni farklı. Kendine göre söyleyecek bir hikayesi var. SAMDEF gibi derneklerimiz göç eden vatandaşlarımız için çok önemli. Bu derneklerimiz, göç eden vatandaşlarımızın kendi kültürünü, kendi yaşantısını kaybetmemesine vesile oluyor. Osmangazi Belediyesi olarak bu tür dernekleri destekliyoruz ve 5 yıllık süreç zarfında beraber çalıştık" dedi.

Osmangazi' de Ayrım Gözetmeksizin Hizmet Götürdük

Osmangazi'nin 800 bin kişilik nüfusuyla Türkiye'nin 4'üncü büyük ilçesi olduğunu söyleyen Dündar" 800 bin kişinin tamamına hizmet için mücadele veriyoruz. Bize oy versin ya da vermesin, hangi dinden, hangi milletten, hangi kültürden gelirse gelsin, Osmangazi'de yaşıyorsa benim vatandaşımdır. Çünkü Osmangazi Belediyesi olarak hiçbir zaman dil, din milliyetçiliği yapmadık. Bizler Bursa milliyetçisiyiz" diye konuştu.

Ak Parti İl Başkanı Cemalletin Torun ise, "Osmangazi sadece Bursa için değil Türkiye için önemli bir ilçe. Bu zamana kadar belediye başkanlarımız, tarihi mirasa sahip çıkarak, önemli projelere imza attı. Bundan sonra yaşanabilir bir Osmangazi ve Bursa için Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar'a desteğimizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Dündar Hüseyin Dündar Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title