Haberler

Taksi sürücüsü ve polise saldıran kadın tutuklandı: Saldırı anı kamerada

Güncelleme:

İstanbul'da bindiği taksinin sürücüsüyle tartışan kadın, taksimetreyi kırıp küfür etti. Taksicinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polise de saldıran şüphelinin o anlarında cep telefonu kamerası kayıttaydı.

İstanbul'da taksiye binen bir yolcu gideceği yere vardıktan sonra taksimetre ücretini ödemeden inmek istedi. Çıkan tartışmada yolcu, taksimetreyi kırıp taksiciye küfür etti. Sürücünün ihbarıyla olay yerine gelen polise de saldıran şüpheli gözaltına alındı. İşlemleri tamamlanan saldırgan tutuklandı.

YOL BOYUNCA TAKSİCİYİ TACİZ ETTİ

Olay, İstanbul Başakşehir'de meydana geldi. S.H. isimli kadın, Ortaköy'de bir mekanda alkol aldıktan sonra çağırdığı taksiyle Başakşehir'e gitti. İddiaya göre yol boyunca taksiciyi rahatsız eden, silecekleri çalıştıran S.H., Başakşehir'e gelince taksi ücretini ödemek istemedi. Bunun üzerine taksiciyle tartışmaya başlayan kadın, taksiciye saldırmaya başladı. Taksimetreyi kırıp, camlara saldırdı ve küfürler savurdu.

MÜDAHALE EDEN KADIN POLİS MEMURUNA SALDIRDI

Yaşananlar karşısında neye uğradığını şaşıran taksici polisi arayarak durumu bildirdikten sonra o anları cep telefonu kamerasıyla kayda almaya başladı. Olay yerine gelen polis ekipleri, S.H.'yi sakinleştirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Saldırgan, kendisine müdahale eden kadın polis memurunu da darp etti. Polis memurunun elinde ve kafasında çizikler olduğu görüldü.

Saldırgan kadın, ekipler tarafından gözaltına alındı. Yaralanan 2 polis memuru ise darp raporu alarak S.H.'den şikayetçi oldu. Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: AA / Güncel

Cep Telefonu İstanbul Tutuklama Güvenlik Suç Spor Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Martin Sikertel:

Çıkarlar şimdi komiserin ya da hakimin karşısına; kadın taksici beni taciz etti der bir de ekmek parasının peşindeki taksiciye ceza verir bu adalet sistemi. Eeee ülkemde kadın ne diyorsa o; aslını astarını araştırıp sorgulamaya gerek yok nasıl olsa. İyice tepemize çıktılar.

47
4
yanıtYanıtla
ayten sağdıç:

taksilerde kamera var artık ... iftira atamazlar . kamera konulması taksiciler için cok iyi oldu

yanıt12
yanıt0
Martin Sikertel:

Ayten Hanım teşekkürler bilgilendirme için. İyi olmuş hakikatten.

yanıt0
yanıt0
ali taş :

İki gün sonra adli kontrol şartıyla serbest. Yapanın yanına kar. yüzde yüz. Adalet bitik.

41
2
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

ağzıyla içmemiş....

36
1
yanıtYanıtla
Mert D:

Buna elektrosoku vereceksin o zaman anlayacak sağa sola saldırmayı

24
0
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

sonuç götürürler merkeze öptürürler herkese

20
2
yanıtYanıtla
hüseyin akgül:

ağzınla içmezsen o şişeyi elbet birisi uygun bir şekilde iade eder adlı çalışma

18
1
yanıtYanıtla
ayten sağdıç:

ağzınla içemiceksen içme rezil

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title