Haberler

Bal-Göç'ten Dündar'a Ziyaret

Güncelleme:

''Balkanlarda huzur istiyoruz.''

BAL-GÖÇ Genel Başkanı Doç. Dr. Yüksel Özkan ve yönetim kurulu üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret etti. Dündar'a sivil toplum kuruluşlarına verdiği destek nedeniyle teşekkür eden Özkan, önümüzdeki dönemde de ortak projelere imza atmak istediklerini söyledi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, BAL-GÖÇ Genel Başkanı Doç. Dr. Yüksel Özkan ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Ördekli Kültür Merkezi'nde gerçekleşen ziyarette konuşan Özkan, kamu yararına çalışan bir sivil toplum kuruluşu olarak yerel yönetimlerle beraber, onlarla iç içe çalışmalar yürüttüklerini ifade etti. Başkan Dündar'ın da, geçmişte bir sivil toplum yöneticisi olduğuna dikkati çeken Özkan, kendisinden bugüne kadar büyük destek gördüklerini vurguladı. Verdiği destek ve katkıları nedeniyle Başkan Dündar'a teşekkür etmek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini dile getiren Özkan, belediye ile işbirliği ve ortak çalışmalarının bundan sonra da artırarak devam edeceğini ifade etti.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da yaptığı açıklamada, Bursa nüfusunun neredeyse yarıdan fazlasının Balkanlardan göç eden vatandaşların oluşturduğunu, bunların da büyük çoğunluğunun Osmangazi'de yaşadığına dikkati çekti. Bursa'da yaşayan bu ailelerin Balkanlar'da 1'inci derece akrabaları bulunduğunu aktaran Başkan Dündar, bu bölgelerle sosyal kültürel ilişkileri artırmak için belediye olarak ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini vurguladı. Balkanlar'da oluşacak huzur ve huzursuzluğun burayı da anında etkilediğine değinen Başkan Dündar, kardeş belediyelerle yaptıkları işbirliğini her geçen gün daha ileriye taşıdıklarını, bu çalışmaların ülkeler arasındaki ilişlere de katkı sağladığını ifade etti. Başkan Dündar, Balkanlardaki huzur, barış ve güven ortamının artarak sürmesini diledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ördekli Kültür Merkezi Mustafa Dündar Yüksel Özkan Osmangazi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title