Haberler

Bal-Göç Genel Başkanı Özkan, Kaymakam ve Başkanı Ziyaret Etti

BAL-GÖÇ Genel Başkanı Doç.Dr. Yüksel Özkan İznik'te bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (BAL-GÖÇ) Genel Başkanı Doç. Dr. Yüksel Özkan, İznik BAL-GÖÇ Şube Başkanı Serkan Acar ve yönetim İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ile İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'ı makamlarında ayrı ayrı ziyaret etti.

İznik'te göreve başlayan İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan'ı ziyaret ederek görevinde başarılar dileyen, BAL-GÖÇ Genel Başkanı Doç. Dr. Yüksel Özkan konuşmasında "Sayın Kaymakamım sizlerin yüzünüzdeki pozitif enerji, İznik'e hizmet anlamında önemli katkı sağlayacaktır. BAL-GÖÇ Camiası olarak sizlere görevlerinizde başarı temenni ediyorum. Bizler Kamu Yararına çalışan bir dernek olarak Ülkemiz'de şubelerimiz ile birlikte tek vücut çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerek Yurtiçinde gerekse Uluslar arası Dış İlişkilerde gerekli çalışmalarımızı yaparak Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz ile paylaşıyoruz. Bizler Ülkemiz'in gelişmesinde ve koordinasyonunda federasyonla çalışarak gerekli rapor ve görüşleri bildiriyoruz. BAL-GÖÇ İznik Şubemizde bizler adına burada görevlerini layıkı ile sürdürüyor"dedi.

İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ile İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Kamu Yararına çalışan derneklerden biri olması bizim için çok önemlidir. Hep Birlikte İznik için üreteceğiz. İnsanlarımızın mutluluğu, huzuru ve güveni için mücadele edeceğiz"dediler. Karşılıklı görüşme ve tanışmaların ardından ziyaretler sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ali Hamza Pehlivan Osman Sargın Yüksel Özkan İznik Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title