Haberler

Bal-Göç De 'SOSYAL Kart' Sİstemİnde

Güncelleme:

BURFAŞ Beşevler Sosyal Tesisleri'nde yapılan protokole, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile BAL-GÖÇ Genel Başkanı Doç.Dr. Yüksel Özkan imza koydu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'yle Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (BAL-GÖÇ) arasında gerçekleştirilen 'sosyal kart' protokolüyle, 30 bine yakın Balkan göçmeni BURFAŞ tesislerinden indirimli yararlanma hakkını elde etti.

Varılan mutabakat çerçevesinde, BAL-GÖÇ üyeleri de sosyal tesislerde sosyal kartın sunduğu imkanlardan yararlanma şansını yakaladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, tüm üyeler adına temsili kartı BAL-GÖÇ Genel Başkanı Doç.Dr. Yüksel Özkan'a teslim etti.

Tesis sayıları artacak

Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURFAŞ'a bağlı olarak hizmete aldıkları sosyal tesislerin Bursalıların aileleriyle birlikte huzurla vakit geçirdiği, çay kahve içip birlikte yemek yiyebildiği özel mekanlardan biri olduğunu söyledi. Gün geçtikçe hizmete alınan tesis sayısını artırdıklarını, bu tesislerin en iyi şekilde kullanılmasını hedeflediklerini belirten Başkan Altepe, "Belirlenen hedefler doğrultusunda adımlar atıyoruz. Bursa'nın değişik sivil toplum örgütleriyle anlaşmalar gerçekleştirerek, üyelerin BURFAŞ tesislerinden indirimli yararlanması sağlıyoruz. Bugün BAL-GÖÇ'le yaptığımız protokol de çalışmalarımızdan biri" dedi. Varılan protokol gereği bundan sonra tüm BAL-GÖÇ üyelerinin BURFAŞ sosyal tesislerinden indirimli yararlanacağını vurgulayan Başkan Altepe, "Sadece Bursa'nın değil Türkiye'nin güzide kuruluşlarından biri olarak bildiğimiz BAL-GÖÇ'ün 30 bini aşkın üyesi var. Bu üyeler, tüm tesislerimizden indirimli yararlanabilecekler. Onun için bu protokolü gerçekleştiriyoruz. Bursamız, belediyemiz, BAL-ÖÇ için hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Büyükşehir'e teşekkür

BAL-GÖÇ Genel Başkanı Doç.Dr. Yüksel Özkan ise, BURFAŞ'a bağlı sosyal tesislerden yakınları ve yurt dışından gelecek misafirleriyle birlikte indirimli olarak yararlanabilmelerinin kendileri için önemli olduğunu ifade etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin Bursa'nın yanı sıra Balkan ülkelerinde de çok ciddi hizmetlerinin bulunduğunu, BAL-GÖÇ olarak Büyükşehir Belediyesi'yle Balkanlarda çeşitli faaliyetlere imza attıklarını belirten Özkan, "Ben desteklerinden dolayı Başkan Altepe'ye şükranlarımı arz ediyorum" şeklinde konuştu. Bursa'nın hemen her ilçesinde bulunan sosyal tesisleri bildiklerini, zaman zaman bu mekanları kullandıklarını vurgulayan Özkan, indirim avantajıyla birlikte bundan sonra sadece BURFAŞ restoranlarını tercih edeceklerini açıkladı. Özkan, "30 bini aşkın üyemize yönelik indirim uygulanması, bizim için de çok önemli. Ben emeği geçenlere, başta Başkan Altepe olmak üzere, BURFAŞ genel müdürüne ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yüksel Özkan Recep Altepe Beşevler Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title