Haberler

Bakanlar Yılmaz, Sarı ve Ünal, İncelemelerde Bulundu

Kalkınma Bakanı Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sarı ile Kültür ve Turizm Bakanı Ünal'ın mahallerdeki incelemesi -Kalkınma Bakanı Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sarı ile Kültür ve Turizm Bakanı Ünal'ın tarihi Hasan Paşa hanı ziyaretleri -Kalkınma Bakanı Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sarı ile Kültür ve Turizm Bakanı Ünal'ın vatandaşlarla sohbeti -Kalkınma Bakanı Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sarı ile Kültür ve Turizm Bakanı Ünal'ın tarihi içkale ziyareti -Kalkınma Bakanı Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sarı ile Kültür ve Turizm Bakanı Ünal'ın Diyarbakır Müzesi ziyareti Bakanlar Yılmaz, Sarı ve Ünal Diyarbakır'da -Kalkınma Bakanı Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sarı ile Kültür ve Turizm Bakanı Ünal, Sur ilçesinde operasyonun tamamlandığı mahallelerde incelemede bulundu Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Sur ilçesinde operasyonun tamamlandığı mahallelerde incelemede bulundu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Kalkınma Bakanı Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sarı ile Kültür ve Turizm Bakanı Ünal'ın mahallerdeki incelemesi

-Kalkınma Bakanı Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sarı ile Kültür ve Turizm Bakanı Ünal'ın tarihi Hasan Paşa hanı ziyaretleri

-Kalkınma Bakanı Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sarı ile Kültür ve Turizm Bakanı Ünal'ın vatandaşlarla sohbeti

-Kalkınma Bakanı Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sarı ile Kültür ve Turizm Bakanı Ünal'ın tarihi içkale ziyareti

-Kalkınma Bakanı Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sarı ile Kültür ve Turizm Bakanı Ünal'ın Diyarbakır Müzesi ziyareti

Bakanlar Yılmaz, Sarı ve Ünal Diyarbakır'da

-Kalkınma Bakanı Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sarı ile Kültür ve Turizm Bakanı Ünal, Sur ilçesinde operasyonun tamamlandığı mahallelerde incelemede bulundu

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Sur ilçesinde operasyonun tamamlandığı mahallelerde incelemede bulundu.

Bakanlar Yılmaz, Ünal ve Sarı, Sur ilçesinde bulunan ve teröristlerin saldırısı sonucu yanan tarihi Fatih Paşa (Kurşunlu) Camii'sini ziyaret etti.

Bakanlar operasyonların bittiği ve arama tarama çalışmaların bittiği mahallelerde gezerek tarihi Hasan Paşa hanında bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sohbet etti.

Bakanlar, ardından tarihi İç Kale ve Diyarbakır Müzesi'ni gezdikten sonra bölgeden ayrıldı. Bakanlara, Vali Hüseyin Aksoy, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Galip Ensarioğlu ve Ebubekir Bal ile Mardin milletvekili Orhan Miroğlu eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Cevdet Yılmaz Yılmaz Sarı Diyarbakır Mahir Ünal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title