Haberler

Bakanlar Eker ve Yılmaz'dan Taziye Ziyareti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Eker, Yılmaz ve Aktay'ın taziye evini ziyareti- Kur'an-ı Kerim okunması ve dua- Cevdet Yılmaz'ın konuşması Bakanlar Eker ve Yılmaz'dan taziye ziyareti- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, önceki gün silahlı saldırıda oğlunu kaybeden AK Parti Batman eski Milletvekili Nezir Nasıroğlu ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, önceki gün silahlı kavgada oğlu Abit Nasıroğlu'nu kaybeden AK Parti Batman eski Milletvekili Nezir Nasıroğlu ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Eker, Yılmaz ve Aktay'ın taziye evini ziyareti- Kur'an-ı Kerim okunması ve dua- Cevdet Yılmaz'ın konuşması Bakanlar Eker ve Yılmaz'dan taziye ziyareti- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, önceki gün silahlı saldırıda oğlunu kaybeden AK Parti Batman eski Milletvekili Nezir Nasıroğlu ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, önceki gün silahlı kavgada oğlu Abit Nasıroğlu'nu kaybeden AK Parti Batman eski Milletvekili Nezir Nasıroğlu ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.Helikopterle Erzurum'dan Batman'a gelen Eker ve Yılmaz, havaalanında Batman Valisi Azmi Çelik, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti Batman Milletvekili adayları Murat Güneştekin, Adile Gürbüz ve partililer tarafından karşılandı. Bakanlar ve beraberindekiler, karşılamanın ardından AK Parti seçim lokalinde çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden Nasıroğlu'nun Merkez Kayabağı köyündeki yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.Kalkınma Bakanı Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, çok acı bir hadise yaşandığını söyledi."Elim hadise sonunda genç bir kardeşimiz hayatını kaybetti" diyen Yılmaz, "Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Ailesine, babasına, sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Böyle hadiselerin bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz. Dua etmekten başka söyleyecek bir şeyimiz yok. Hukuki olarak da gereken mutlaka yapılacaktır. Böyle bir hadiseyi yaşamak istemezdik. Özellikle babasından Allah razı olsun. Metanetini bizatihi görmüş olduk. Kendisine tekrardan Allah'tan sabırlar diliyorum" şeklinde konuştu.Turgut Özal Bulvarı'ndaki AK Parti seçim bürosunda, 23 Nisan Perşembe günü borç yüzünden çıkan silahlı kavgada yaralanan Abit Nasıroğlu, kaldırıldığı Batman Bölge Devlet Hastanesinde yaşamını yitirmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Mehdi Eker Cevdet Yılmaz Ak Parti Batman Politika Güncel Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title