Haberler

Bahçeli, Uçak Korkusunu Yendi

Güncelleme:

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Almanya seyahatinde uçak korkusunu yenerek uçağa bindi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Almanya'nın Oberhausen kentinde, Avrupa Türk Konfederasyonu'nun düzenlediği etkinlikte yaklaşık 10 bin kişiye hitaben konuşma yaptı.

UÇAK KORKUSUNU YENDİ

Gezilerinde, gittiği yerin Ankara'ya uzaklığına bakmaksızın her yere karayoluyla giden Bahçeli Almanya seyahatinde uçak korkusunu yendi, uçaktan görüntü bile verdi. Bahçeli'nin uçağın içinden çekilen görüntüleri MHP'nin Twitter hesabından yayınlandı.

DAVUTOĞLU'NU ELEŞTİRDİ

Almanya'da gurbetçilere seslenen Bahçeli, Başbakan Davutoğlu'na eleştirilerde bulunarak, "Kıyamet alameti bu olsa gerek. Başbakan'ın milliyetçilik cahili, fukarası ve hasmı olduğunu bilmeyen kalmamıştır. Davutoğlu, tereciye tere satma; sen önce git etrafına milliyet nedir onu öğret, adamlık nasıl olur onu göster, eğer biliyorsan ahlakın, şeref ve namuslu olmanın faziletlerini anlat." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Devlet Bahçeli Oberhausen Almanya Politika Güncel Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

Bakmadan Geçme

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli?
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500

Yorumlar (101)

mhp 44:

seninleyiz reis

13
35
yanıtYanıtla
Büyük başkanMobil-IOS:

Sen Türkiye'nin en dürüst siyasetçisisin ama Türkiye'yi senin gibi dürüst siyasetçiler yönetemez etrafındadA düzgün adam yok malesef

13
34
yanıtYanıtla
mehmetmobilWeb@haberler.com:

Bir kürd olarak söylüyorum, bu adamin hırsızlıkla yolsuzlukla işi olmaz. Samimi bir müslümandir. Siyaset ortamına fazla gelecek kadar dürüst ve mert bir adamdir.

33
5
yanıtYanıtla
TanerMobil-IOS:

MHP

10
28
yanıtYanıtla
06:

Tayyip Erdoğan korkusu nelere kadir be :)))

24
13
yanıtYanıtla
EMMİN:

DOKUNMAYIN BANA YATIYIM DER GİBİ BAKIYO

1
33
yanıtYanıtla
semih kayamobilWeb@haberler.com:

SN GENEL BASKANIM ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN HER DAIM YANINDAYIZ INSALLAH

11
18
yanıtYanıtla
enginMobil-ANDROID:

Allah yar ve yardimcimiz olsun. Mhp demek ay yıldızın dalgalanmasi demek. Mhp demek asılsız ermeni iddialarina karsi tek vucut olmak demek. Mhp demek ulkenin uniter devlet yapisini sahip cikmak demek. Mhp demek bu ulkede yasayan ve yasamak isteyen herkes icin guvence demek. Mhp demek sosyal kulturel ekonomik siyasi manada en iyisini hedeflemek. Mhp demek Ulku demek......

23
6
yanıtYanıtla
VATANDAŞ Mobil-ANDROID:

DEGERLİ ARKADAŞLAR BAŞBUGUMUZA YAŞATAMADIGIMIZ TEK BAŞINA TÜRKİYEYİ YÖNETMEYİ NASİP ETSİN BECEREMEZLERSE BİR DÖNEM SONRA SEÇMEYELİM BU ŞANSI ÜLKÜCÜ KADROLARA VERELİM. MHP TÜRKİYENİN ŞANSI..

17
9
yanıtYanıtla
BARIŞ:

BU UÇAGA BU SAATEN SONRA BİNSE NE BİNMESE NE AHİ GİTMİŞ VAHI KALMİŞ EN İYİSI SİZ BUNU SIPAYA BİNDIRIN ORTA ASYAYA YOLAYI. . .

16
10
yanıtYanıtla
Tüm 101 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title