Haberler

Bahçeli, Gölbaşı'nda Temel Atma Töreni ile Tesis Açılışlarına Katıldı

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Şehit Emniyet Amiri Yalçın Dizdaroğlu Parkı ile Gölbaşı Şelalesi'nin açılışını yaptı, Alparslan Türkeş Kültür Sarayı ve Parkı'nın temel atma törenine katıldı Kırgız çadırını ziyaret eden Bahçeli, Kırgız yerel kıyafetleri giydi, ikram edilen yöresel yemekleri tattı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gölbaşı'nda bazı temel atma töreni ile tesis açılışlarına katıldı.

Gölbaşı Belediyesince yaptırılan Şehit Emniyet Amiri Yalçın Dizdaroğlu Parkı açılışına Bahçeli, MHP Genel Başkan Yardımcısı Zühal Topcu, MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, şehidin eşi ve çocuklarıyla çok sayıda vatandaş katıldı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, yaptığı konuşmada, vatan uğruna şehit düşen emniyet amirine Allah'tan rahmet diledi. Nurten Dizdaroğlu da eşinin adını yaşatanlara teşekkür ederken ağladı. Konuşmaların ardından dualar eşliğinde parkın açılışmasının ardından Bahçeli, şehidin eşi ve çocuklarıyla parkı gezdi.

Daha sonra parkın yakınlarına kurulan Kırgız çadırını ziyaret eden Bahçeli, burada Kırgız yerel kıyafetleri giydi, ikram edilen yöresel yemekleri tattı.

Bahçeli ve beraberindekiler buradan Alparslan Türkeş Kültür Sarayı ve Parkı'nın temel atma törenine geçti. Dualar eşliğinde parkın temelini atan Bahçeli, Gölbaşı Şelalesi'nin açılışını da yaptı. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Alparslan Türkeş Devlet Bahçeli Politika Güncel Haberler

title