Haberler

Baharı Musikiyle Karşıladılar

Güncelleme:

MANİSA Musiki Derneği, Yılmaz Yüksel şefliğinde Bahar Konseri verdi.

Kültür Merkezi Lale Salonu'nda gerçekleştirilen konserde musikinin en seçkin örnekleri Manisalı sanat severler için seslendirilirken, bestekar Hüseyin Köroğlu'nun Lalelerde Mi Gizli Yoksa Güllerde Misin adlı musiki eseri büyük beğeni topladı.

Manisa Musiki Derneği, Kültür Merkezi Lale Salonu'nda Bahar Konseri verdi. Konsere Vali Halil İbrahim Daşöz ve eşi Nilgün Daşöz, Belediye Başkan Yardımcıları Nursel Ustamehmetoğlu ve Funda Solak, bestekar Amir Ateş ile çok sayıda musiki sever katıldı. İki bölümden oluşan konserin ilk bölümünde bestekar Yılmaz Yüksel'in eserleri, ikinci bölümde ise bestekar Amir Ateş'in eserleri solo ve koro olarak icra edildi. Toplamda 28 eserin icra edildiği konserde bestekar ve aynı zamanda Belediye Meclis Üyesi olan Hüseyin Köroğlu, bestesi Amir Ateş'e güftesi kendisine ait olan Lalelerde Mi Gizli Yoksa Güllerde Misin adlı eseri seslendirdi.

Büyük beğeni toplayan eserinin sonunda yaptığı konuşmada eserini Manisa'ya hizmet eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve Vali Halil İbrahim Daşöz'e ithaf ettiğini belirten Köroğlu, "Bu eserimizi başta Belediye Başkanımız ve Sayın Valimiz'e olmak üzere, tüm Manisa'ya ve musikiye gönül vermiş kardeşlerimize ithaf ediyorum. Sevgili koro üyelerimize ve saz arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. Bestekar Köroğlu'nun ardından sahneye çıkan bestekar Amir Ateş ise beste ve güftesi kendine ait Üsküdar'ın Güzelliği Dünyaya Bedel adlı musiki eseri icra etti. Konserin sonunda şef Yılmaz Yüksel ve Amir Ateş'i tebrik eden Vali Halil İbrahim Daşöz, kendilerine çiçek ve plaket takdim etti. Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu da şef Yılmaz Yüksel ve bestekar Hüseyin Köroğlu'na çiçek takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Daşöz Funda Solak Amir Ateş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title