Haberler

Aytun Çıray, Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Eski İYİ Parti milletvekili Aytun Çıray, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı Ankara’da ziyaret etti. Özdağ, "Umarım bundan sonra benzeri değerlendirmeleri yapmaya devam edeceğiz. Ama özel olarak yerel seçimlere çok odaklanmadık. Daha genel Türkiye siyasetini, bölgedeki gelişmeleri değerlendirdik" dedi.

Eski İYİ Parti milletvekili Aytun Çıray, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ı Ankara'da ziyaret etti. Özdağ, "Umarım bundan sonra benzeri değerlendirmeleri yapmaya devam edeceğiz. Ama özel olarak yerel seçimlere çok odaklanmadık. Daha genel Türkiye siyasetini, bölgedeki gelişmeleri değerlendirdik" dedi.

Dr. Aytun Çıray, Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ'ı Genel Merkezde bugün ziyaret etti. Basına kapalı olarak yapılan görüşmenin ardından Özdağ ve Çıray, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

ÖZDAĞ: "NAZİK ZİYARETİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Özdağ, "Yerel seçimler yaklaşırken, partilerin belediye başkan adayları tartışılmaya başlandı, adaylık konusu konuşuldu mu" sorusuna, şöyle yanıt verdi:

"Hayır, biz Sayın Vekilimle Türkiye siyasetine dair genel bir değerlendirme yaptık ve çok da yararlandım. Kendisine, bu nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. Umarım bundan sonra benzeri değerlendirmeleri yapmaya devam edeceğiz. Ama özel olarak yerel seçimlere çok odaklanmadık. Daha genel Türkiye siyasetini, bölgedeki gelişmeleri değerlendirdik."

ÇIRAY: "İKBAL YERİNE HEP İSTİKBALİ KONUŞTUK"

Çıray ise kendisine yöneltilen "AKP ile İYİ Parti'nin İzmir'de birleştiğine yönelik bir iddiada bulunmuştunuz. Daha sonra Kürşad Bey, bu iddiayı yalanladı. Bu konu hakkında değerlendirmeniz nedir" sorusunu şöyle yanıtladı:

"Benim açıklamalarımdan sonra bunun hayata geçirilmesi zorlaşmıştır. Ama siyasette bir şey vardır, önce şunu söyleyeyim: Sayın Genel Başkanın daveti, istişare etmemiz için imkan yaratması nedeniyle kendisine çok teşekkür ederim. Gerçekten çok yararlı bir görüşme oldu. Konuştuğumuz Türkiye'nin istikbali konuları olmuştur. Muhtemelen ortaya çıkacak yeni anayasa, ona karşı nasıl bir tutum alınacağını birlikte her şeyin biraz daha aydınlanmasını bekleme noktasında düşündük. Özetle söylemek gerekirse ikbal yerine hep istikbali konuştuk."

Kaynak: ANKA / Güncel

Zafer Partisi Milletvekili Aytun Çıray Ümit Özdağ İYİ Parti Türkiye Ankara Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title