Haberler

Antalya - Diyarbakır'daki Bombalı Saldırı Kınandı

Diyarbakır'daki bombalı saldırı kınandı HALKLARIN Demokratik Partisi'nin (HDP) dün Diyarbakır'daki mitingine yapılan bombalı saldırı, Antalya'daki STK ve siyasi parti temsilcileri tarafından kınandı.

Diyarbakır'daki bombalı saldırı kınandı

HALKLARIN Demokratik Partisi'nin (HDP) dün Diyarbakır'daki mitingine yapılan bombalı saldırı, Antalya'daki STK ve siyasi parti temsilcileri tarafından kınandı.

Attalos Heykeli'nde toplanan STK ve siyasi parti temsilcileri tarafından, 'Yaşasın halkların kardeşliği', 'Yaşasın devrimci dayanışma' sloganları atıldı. HDP'nin Diyarbakır mitingindeki bombalı saldırıyı kınadıklarını belirten Eğitim- Sen Antalya Şube Başkanı Kadir Öztürk, "8 Haziran sabahı barışa ve kardeşliğe uyanacağız. Sürekli savaşı körükleyen ve nefret dilini kullananlar kaybedecek. Aklın mantığın ve bilincin yok sayıldığı bu seçim sürecinde demokrasi sınavı veren ve demokrasiye sahip çıkan bu ülkenin tüm ezilmişlerine ötekileştirilenlere selam olsun" diye konuştu.

Basın açıklamasının ardından STK ve siyasi parti temsilcilerinin de söz aldığı eylem, alkışlarla sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Attalos Heykeli Diyarbakır Antalya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Tatlı dilliMobil-IOS:

Oyunuz CHP olsun Alanya

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title