Haberler

Antalya Büyükşehir Belediyesi Akseki'de 4 Mahalle İçin Asfalt Çalışması Yapıyor

Güncelleme:

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ulaşımın zor olduğu Akseki ilçesinde bulunan 4 mahalle için asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, grup yolunda asfalt yenileme ve bakım çalışması yapıyor. Yolun güvenli ve konforlu hale getirilmesi için hummalı bir çalışma yürütülüyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Akseki ilçesi Güneykaya-Hocaköy-Kepez- Kepezbeleni grup yolunda asfalt yenileme ve bakım çalışması yapıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ulaşımın zor olduğu Akseki ilçesinde bulunan 4 mahalle için asfalt çalışması başlattı. Zamanla deforme olan grup yolunu iş makineleriyle söken ekipler, yağmur suyunun yolu bozmaması için belirlenen bölgelere büz koyarak şarampolleri temizledi. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'na bağlı asfalt ekipleri hazırlık çalışmalarının tamamlanmasının ardından 21 kilometrelik yolda sathi asfalta başladı.

4 MAHALLEYE SICAK ASFALT ÇALIŞMASI

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Sorumlusu İsa Akdemir çalışma hakkında şu bilgileri verdi:

"Manavgat yangınında bu bölge tahrip oldu. Yollarımız bozuldu. Akseki muhtarlar toplantısında muhtarlarımızın bu yolların yenilenmesi için talepte bulundu. Başkanımız Muhittin Böcek'in talimatları ile asfalt yenileme ve onarım çalışmasına başladık. Asfalt öncesi alt yapı hazırlılarını kış aylarında tamamladık. Şu anda sıcak asfalt çalışmasını gerçekleştiriyoruz. Güneykaya-Hocaköy-Kepez-Kepezbeleni grup yolunu kapsayan asfalt yenileme çalışması toplam 21 kilometre uzunluğunda. Yöre halkına hayırlı olmasını diliyorum."

Kepez Mahalle Muhtarı Durmuş Küçük ise "Çalışmanın yapıldığı grup yolu 4 mahalleyi birbirine bağlıyor. Yolda oluşan çukurlardan dolayı konforlu seyahat edemiyorduk. Muhittin Başkan'ımıza şikayetimizi dile getirdik. Başkan'ımız söz verdi. Şimdi de yollarımız yenileniyor" dedi.

Hocaköy Mahalle Muhtarı Mustafa Zorlu ve Kepezbeleni Mahalle Muhtarı Mehmet Uyar da asfalt yenileme çalışmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek'e teşekkür etti.

Kaynak: ANKA / Güncel

Antalya Büyükşehir Belediyesi Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title