Haberler

Minibüsün çarptığı 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti! Hikayesi yürek dağlıyor

Güncelleme:

Ankara'da yolun karşısına geçmeye çalışan 4 yaşındaki Muhammed Ergenli, aşırı hız yapan minibüsün çarpması sonucu hayatını kaybetti. Polis kaçan sürücünün peşine düşerken, minik çocuğun 7 yıllık bir tedavinin ardından dünyaya geldiği öğrenildi.

Ankara'nın Polatlı ilçesinde yolun karşına geçmeye çalışan 4 yaşındaki Muhammed Ergenli, minibüsün çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Ergenli'ye çarpıp kaçan sürücünün yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı. Öte yandan Eren ve Lütfiye Ergenli çiftinin 7 yıllık bir tedavinin ardından Muhammed'e kavuştukları öğrenildi.

10 METRE SAVRULDU

Dün akşam saat 20.45 sıralarında Polatlı'nın Gülveren Mahallesi Kahramanlar Caddesi'nde dolmuştan inen ve yolun karşısına geçmeye çalışan 4 yaşındaki Muhammed Ergenli'ye aşırı süratli olduğu iddia edilen minibüs çarptı. Çarpmanın şiddetiyle küçük çocuk yaklaşık 10 metre savruldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Muhammet Ergenli'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ergenli'nin cenazesi savcılık incelemesinin ardından Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

KAÇAN SÜRÜCÜ HER YERDE ARANIYOR

Küçük çocuğa çarpan sürücü ise olay yerinden kaçtı. Ekipler kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı. Kaza anına şahit olan vatandaşlardan Ceylan Cihanbeyli, "İşçi dağıtan 50 plaka bir araçtı. Sürücü kaçtı gitti. Sonra polisler ve savcı geldi. Sonra götürdüler" şeklinde konuştu.

YILLARCA TEDAVİ GÖRMÜŞLER

Haymana'nın Kavak Mahallesi nüfusuna kayıtlı ve ailesinin tek çocuğu olan Muhammet Ergenli'nin ve ailesinin hikayesi ise yürekleri burktu. Eren ve Lütfiye Ergenli çifti evliliklerinin ilk 7 yılında çocuk sahibi olamadıkları için tedavi oldukları öğrenildi. 2019 yılında ise küçük Muhammed dünyaya gelmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ankara Çocuk Polis Kaza 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title