Haberler

Ankamall'de Bayram Şenliği

Güncelleme:

Büyük küçük herkesin kendisinden bir şeyler bulduğu İstanbul Oyuncak Müzesi, Ankamall Alışveriş Merkezi'nde açıldı.

Büyük küçük herkesin kendisinden bir şeyler bulduğu İstanbul Oyuncak Müzesi, Ankamall Alışveriş Merkezi'nde açıldı. 1900-1970 yılları arasında üretilmiş oyuncakların yer aldığı müze Başkentlilerin beğenisine sunuldu.

Geleneksel tattaki modern etkinliklere Ramazan ayı boyunca ev sahipliği yapan Ankamall Alışveriş Merkezi, bayramda da etkinliklerine devam ediyor. Gezildiğinde büyük küçük herkesin kendinde bir şeyler bulduğu İstanbul Oyuncak Müzesi, Ankamall'de sergileniyor. Sunay Akın'ın 2005 yılında İstanbul Kadıköy'de ve Göztepe'de kurduğu Oyuncak Müzesi'nde 1900 ve 1970 yılları arasına ait oyuncaklar yer alırken sergide, yerli ve geleneksel oyuncakların yanı sıra, çeşitli ülkelerin tarihini yansıtan örnekler de bulunuyor. 1900 yılı yapımına ait at ve kale figürlü oyuncak ve 1930 yılı ABD yapımı dünyanın ilk 'Miki ve Mini Mause' oyuncağının yer aldığı oyuncak müzesine minikler kadar büyükler de ilgi gösteriyor. Böyle bir etkinliğin Ankara'ya gelmesinden memnuniyet duyduklarını belirten Ankamall ziyaretçileri, oyuncakların çocuklardan çok kendilerinin ilgilerini çektiğini ifade ettiler.

Ankara'nın dışında aynı zamanda İstanbul, Eskişehir ve Antalya'da da sergilenecek olan müzenin bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu söyleyen Organizasyon Şirketi Temsilcisi Utkucan Semerci, "Çocuklarımıza müze sırasında atölyelerde ahşaptan müze yaptırıyoruz. Ahşap zürafalar iki tane yapılıyor ve bir tanesini ihtiyacı olan Doğu'daki kardeşlerimize gönderiyoruz. Ayrıca burada gördüğünüz oyuncaklar eski dönemlere ait olmakta birlikte, büyüklerin de kendilerinden bir parça bulabildikleri ve hatta buradan giderken yanlarında çocukluklarıyla çıkabildikleri bir yerdir. O yüzden büyükler için de çok faydalı ve eğlenceli bir organizasyon" dedi.

Bayram etkinlikleriyle ziyaretçilerine birbirinden eğlenceli dakikalar yaşatan Ankamall, Ahşap Zürafa Atölyesi aktivitesi ile çocukların hem öğrenip hem de hoşça vakit geçirmelerini sağlıyor. Kenya ve Belarus Dans Grupları'nın ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatacağı ve birbirinden ilginç figürlerin yer alacağı dans gösterisi de 18-21 Ağustos tarihleri arasında saat 17.00'de gösterime sunulacak.

Bayram etkinlikleri dolayısıyla Ankamall Alışveriş Merkezi'ne gelen Sunay Akın bugün saat 20.30'da söyleşi ve imza töreni gerçekleştirecek. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sunay Akın İstanbul Ankamall Politika Güncel Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Kanarya'da işler yolunda gitmiyor! Derbiye çok eksik çıkacaklar

Kanarya'da işler yolunda gitmiyor! Derbiye çok eksik çıkacaklar

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917 FRANSA-TÜRKİYE MAÇI ne zaman, saat kaçta? Milletler Ligi voleybol maçı canlı izle! Başakşehir- Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor kaçıncı oldu?
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title