Haberler

Ak Partili Gençler, Hayatını Kaybedenler İçin Karadeniz Sahiline Uzandı

Güncelleme:

AK Parti Trabzon Gençlik Kolları üyeleri, cansız bedeni sahile vuran Suriyeli çocuğun da aralarında bulunduğu ölen kişilere dikkat çekmek için Karadeniz sahiline uzanarak hareketsiz bekledi.

AK Parti Trabzon Gençlik Kolları üyeleri, cansız bedeni sahile vuran Suriyeli çocuğun da aralarında bulunduğu ölen kişilere dikkat çekmek için 10 dakika süreyle Karadeniz sahiline uzanarak hareketsiz bekledi. Eylemciler, Suriyeli çocuğun üzerinde bulunan kırmızı tişört ve lacivert pantolondan giydi.

10 DAKİKA SAHİLDE YATTILAR

Kaşüstü Plajı'nda bir araya gelen yaklaşık 20 kişilik AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, Suriyeli çocuğun üzerinde bulunan kırmızı tişört ve lacivert pantolondan giyerek buradaki sahile uzandı. Yaklaşık 10 dakika süreyle hareketsiz şekilde bekleyen gençlik kolları üyelerinin çoğunun sahile vuran dalgalar nedeniyle ıslandığı görüldü.

BASIN AÇIKLAMASI YAPTILAR

Burada basın açıklaması yapan AK Parti Trabzon Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz, insanlığın sahile vurduğu anların dehşet görüntüleri için böyle bir organizasyon düzenlediklerini belirterek, "Zulme karşılık sessiz kalanlar, Esed, Sisi ve onun gibi diktatörleri savunanlar, ülkemizde sırf yaşam hakları ellerinden alınmasın diye misafir ettiğimiz Suriyeli kardeşlerimize burun kıvıranlar, dünyada bir Müslüman ve masum katliamı yokmuş gibi davrananların şunu bilmelerini isteriz ki sahillere vuran sizlerin insanlığınızdı. Sahillere vuran sizlerin vurdumduymazlığıdır" diye konuştu.Açıklama sırasında gençlik kolları üyeleri, üzerinde hayatını kaybeden Suriyeli çocuğun da yer aldığı ve "Kıyıya vuran bu Suriyeli çocuğun cesedi değil de balinalar olsaydı dünya ayağa kalkardı" yazılı pankart açtı.

Kaynak: AA / Güncel

Karadeniz Ak Parti Kaşüstü Trabzon Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

mazlum çocuk:

ak parti o mazlum çocugun katili sensin

97
32
yanıtYanıtla
ismail:

ak partiye oy veren insanlara sesleniyorum bugün suriyede meydana gelen savaşın en büyük sorumlusu ak partidir. onlara daha savaş başlamadan gelin diyen ak partiydi. erdoğandı !yazıktır yapmayın

78
20
yanıtYanıtla
LAZİSTAN:

LAMBA kafalılar! Allah belanızı versin

63
26
yanıtYanıtla
dara:

Çok Farlılıklara / Karşıtlıklara Tahammül Ederim . . Fakat Konu Çocuklar ve Zayıflar Olunca . . Ve Bu Çocuğun Bu AK Partililerinin Liderinin Destekleri İle '' Düştü . . Düşecek '' Denilen Kobaniden Çıkartılan Bir Kürt Çocuğu . . . ! ( Benim İçin Kürt Olası Bu Çocuğun Değerini Değiştirmez . . Fakat Sizin ( Çoğunuzun ( İçin Durumun Farklı Olduğundan Eminim ! ) . . İşte Bu Noktada Sizin Maskelerinize Tahammülüm YOK !

73
5
yanıtYanıtla
OMURTAG:

VEFAT EDEN O MASUM YAVRUCAK ZATEN İSTEMEDEN BÜTÜN DÜNYAYA BU DRAMI TANITTI. SİZ GEÇ KALDINIZ BE AMPULLER. KOFTİDEN YATARAK KIÇINIZLA MI REKLAM YAPACAKSINIZ.

67
9
yanıtYanıtla
42:

ASLANLAR GİBİ MEHMETCİKLERİMİZ POLİSLERİMİZ ŞEHİT OLDU.SES ÇIKARMADILAR EYLEM YAPMADILAR SURİYELİLER İÇİN EYLEM YAPIYORLAR .

22
51
yanıtYanıtla
artık mhp:

tövbe estagfirullah yav arkadaş o cocugun ölümene sebep olan sizsiniz ne pişkin adamlarsınız siz ya dantelli kefenliler

43
7
yanıtYanıtla
hasan:

şehitlerde niye eylem yapmadınız troller kendinize dokunmayan şeylere atlarsınız hemen makarnacılar

34
9
yanıtYanıtla
Mhp:

Bunlar akli koyunlar gidin yarın demişler onlarda memede demiş

25
8
yanıtYanıtla
ARSLAN:

ALLAHIM BAK ŞU MUBAREK GECE HATIRINA ÖLEN ONCA SABİ SÜBYAN HATIRINA HER GÜN İÇİMİZİ ACITAN ONCA ŞEHİT HATIRINA ŞU SOYTARILARA ŞU İNSAN KILIKLI MAYMUNLARA SENİN TAKDİRİNLE BİR DERS VER . VERKİ ÖLEN ÇOCUKLARI TAKLİT ETMEYE YÜZLERİ KALMASIN BİR DAHA REZİLLER ACABA KAÇ ÇOCUK BİRİLERİNİN HIRSI İÇİN VATANINDAN TOPRAĞINDAN SÜRÜLDÜ ?KAÇ İNSAN KATLEDİLDİ?KAÇININ KANI VAR ÜSTÜNÜZDE CEBİNİZDE MİDENİZDE ?ALLAH BİLİYOR HER ŞEYİ ONDAN SİZE HAKKINIZI VERMESİ BU GECE HATIRINA DİLEĞİM

26
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title