Haberler

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Fatih Camii'nde yaşanan saldırıyı kınadı

Güncelleme:

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Fatih Camii'nde İmam Hatip Galip Usta ve Bilal Erdem isimli vatandaşlara yönelik gerçekleşen saldırıyı şiddetle kınadığını belirtti. Saldırının ardından şüpheli şahıs gözaltına alındı ve adli soruşturma devam ediyor. Yaralanan imam Hatip Galip Usta ve Bilal Erdem'e geçmiş olsun dileklerini ileten Bakan Tunç, saldırıyı hepimizin üzdüğünü ifade etti.

ADALET Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Fatih Camii'nde İmam Hatip Galip Usta ve Bilal Erdem isimli vatandaşa yönelik saldırıyı şiddetle kınadığını söyledi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İstanbul Fatih Camii'nde İmam Hatip Galip Usta ve Bilal Erdem isimli vatandaşımıza yönelik saldırıyı şiddetle kınıyorum. Saldırının ardından şüpheli şahıs gözaltına alınmış olup, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca adli soruşturma çok yönlü devam etmektedir. Hepimizi üzen saldırıda yaralanan imam Hatip Galip Usta ve Bilal Erdem'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yılmaz Tunç İstanbul Fatih Saldırı İstanbul Gözaltı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title