Haberler

4. Kattan Düşerek Ölen Öğrenciden Geriye Yaptığı Atatürk Resmi Kaldı

Malatya'da, Okulun 4. Katından Düşerek Hayatını Kaybeden Öğrenciden Sevenlerine, Yaptığı Atatürk Resmi ile Koca Yusuf Tablosu Hatıra Olarak Kaldı.

Malatya'da, okulun 4. katından düşerek hayatını kaybeden öğrenciden sevenlerine, yaptığı Atatürk resmi ile Koca Yusuf tablosu hatıra olarak kaldı.

Malatya Abdulkadir Eriş Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü'nde eğitim gören Murat Kaya (18) adlı öğrenci, yandaki Beydağı Anadolu Lisesi'nin binasının 4. katındaki yangın merdiveninden düşmesi sonucunda olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Düşüş sebebi bilinmeyen Murat Kaya için bugün okulunda bir tören düzenlendi. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut'un da katıldığı törende Murat Kaya'nın yaptığı ve üzerinde imzası bulunan Atatürk resmi ile Koca Yusuf tablosu, vesikalık fotoğrafı ile birlikte sergilendi. Öğretmen ve öğrenci arkadaşlarının üzgün olduğu törende, Murat'tan onlara hatıra olarak kalan resimler büyük ilgi gördü.

Malatya Şehir Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa verilen Murat Kaya'nın annesi Nuriye Kaya ise gözyaşlarını tutamadı. Murat Kaya'nın toprağa verilmesinin ardından arkadaşları mezarına karanfil bıraktı.

Bu arada, Murat Kaya'nın babasının ise 3 ay önce kanser hastalığı sebebiyle vefat ettiği öğrenildi.

(BK-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title