Haberler

11 Çocuklu Aileye Ziyaret

Güncelleme:

Başbakan Erdoğan, Ağrı'da Karne Verdiği Çocukların Evini Ziyaret Etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ağrı'daki mitingin ardından Belediye Başkanı Hasan Arslan'ı makamında ziyaret etti. Erdoğan'ın Belediye'den çıkışı sırasında korumalar çocuklara oyuncak dağıttı. Ancak çocuklar oyuncak kapmak isterken izdihama neden oldu.

Bu sırada oyuncak alamayan bazı çocukların ağladığı görüldü. Daha sonra Vali Ali Yerlikaya'dan ilin sorunlarıyla ilgili bilgi alan Başbakan Erdoğan, AK Parti İl Başkanlığına uğradı. Buradan Erdoğan, öğle saatlerinde karne verdiği çocukların evine de gitti. 100. Yıl Mahallesi'nde Gülsüm Demir ve Gülten Çakal isimli çocukların evlerini ziyaret eden Erdoğan, iki evde yaklaşık 1.5 saat kaldı.

Ağrı'daki temaslarını tamamlayan Başbakan Erdoğan havalimanına geçti. Vali Ali Yerlikaya ve eşi Hatice Nur Yerlikaya gezi anısına Başbakan ve eşi Emine Erdoğan'a yağlıboya tablo hediye etti.

Vali Yerlikaya ayrıca Sümeyye Erdoğan'a da bir tablo verdi. Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ile ANA uçağına binerek saat 20.00'de Ankara'ya hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title