Haberler

Greco Heyeti Partilerle Görüşüyor

Greco Heyeti partilerle görüşüyor MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, TBMM'de Yolsuzlukla Karşı Devletler Grubu (GRECO) heyeti ile görüştü.

Greco Heyeti partilerle görüşüyor

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, TBMM'de Yolsuzlukla Karşı Devletler Grubu (GRECO) heyeti ile görüştü.

Vural, GRECO heyeti ile TBMM parti grup toplantı salonunda görüştü. Ziyaretin çok önemli olduğunu düşündüklerini belirten Vural, "Seçim arifesinde millete karşı sorumluluklarını yerine getirmek için vekalet isteyen meclis üyelerinin böyle bir dönem içerisinde taahhütlerini ele almak zamanlama itibariyle önemliydi. Yeni bir irade oluşacak. Bu bakımdan yolsuzluğa karşı mücadele konusunda uluslararası seviyede topyekün bir mücadelenin sürdürülmesi gerektiğini ifade ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak yolsuzluğu hem toplumsal hem küresel boyutta ciddi bir problem olduğunu ve hep beraber mücadele edilmesini düşünen bir partiyiz" dedi.

GRECO heyeti basına kapalı olarak TBMM'de HDP heyeti ile de görüştü. Heyet, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı ile de görüntü ve basına kapalı olarak bir görüşme yapacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Oktay Vural Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title