Haberler

Görenler Gözlerine İnanamadı! 120 Km Hızla Giden Arabanın Şoför Koltuğunda İlişkiye Girdiler

Güncelleme:

Arjantin'de seyahat halindeki otomobilin şoför koltuğunda oturan adam, sevgilisi ile cinsel birliktelik yaşarken cep telefonu kameralarına yakalandı.

Arjantin'de bir sürücünün otoyolda çektiği video herkesi şaşkınlığa sürükledi. Saatte 115 km hızla giden bir aracın içindeki çift cinsel birliktelik yaşıyordu. Bu şaşırtıcı ana tanık olanlar olayı cep telefonu kamerasıyla görüntüleyip internette paylaştı.

HAREKET ÇEKİP HIZLA UZAKLAŞTI

Arabanın şoför koltuğunda oturan adam, kucağına oturan kadın ile son hızda giderken birliktelik yaşıyordu. Oldukça tehlikeli anlara sahne olan bu durumu görüntüleyenler olduğunu gören adam, yavaşlamak yerine kendilerini kameraya alanlara hareket çekerek daha da hızlandı. Gözden kaybolan çiftin herhangi bir kazaya karıştığı rapor edilmezken polis soruşturma başlattı.

POLİS HER YERDE ARIYOR

Hem kendilerinin hem de çevredekilerin canını tehlikeye atan çift, ülkede büyük tepki çekti. Arjantin'deki Jujuy eyaletinde gerçekleşen olayda aracın plakasının alınamadığı ancak izlemeleri için görüntülerin polise teslim edildiği belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Arjantin Cinsellik Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (137)

Cicek:

Bunlarin hayvandan ne farki var,hayvanlarda disarda istedigi gibi herseyi yapiyor

25
15
yanıtYanıtla
Ferhat:

Cicek ha icerde ha dışarda ne farkeder sonuç ta aynı yola çıkıyo. :)

yanıt1
yanıt2
Caner fidel:

Din elden gitti ağam kızlar azdı :)

16
15
yanıtYanıtla
Cansu Yılmaz:

ah ah şöyle bir erkek arkadaşım olmadı ki..

22
9
yanıtYanıtla
Ahmet şans:

Lazım mi

yanıt2
yanıt3
Rambo Dortmund:

Benim icin Buse yi ararmisin?

yanıt1
yanıt5
mert aydin:

Olalim istersen arkadas

yanıt0
yanıt0
Isırılmış elma:

Rambo dortmund sen nasıl bir adamsın? Yapan yapsın yapmayan yapmasın trafik kazası oluşturmadığı sürece bizi ilgilendirmez. Cinseliği ile barışık olup denemekten istediğini ifade eden kadınlara kafayı yemişsin yazıp onlara bir cümle cevap veren kadına benimle evlen nerede yaşıyorsun vs yazıyorsun. Yemin ediyorum ki bunu denemek isteyen kadın pis falan değildir ama sen kat be kat pissin ve açsın.

11
19
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Buse ye kötü birsey yazmadim sadece kendisiyle tanismak istiyorum o kadar buna kaderde diye bilirsin

yanıt2
yanıt7
Rambo Dortmund:

Senin yorumun beni hic bozmaz ben sadece Buse yi ariyorum

yanıt3
yanıt7
Tüm 137 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title