Haberler

Xbox Game Pass'in resmi kullanıcı sayısı 34 milyonu geçti

Güncelleme:

Xbox İletişim Başkanı Kari Perez'in yabancı basına yaptığı açıklamada "Diablo IV, 28 Mart'tan itibaren hem PC hem de Xbox konsollarında 34 milyon Game Pass abonesi tarafından oynanabilecek!" sözlerine yer vermesiyle beraber Xbox Game Pass kullanıcı sayısının 34 milyon olduğu onaylandı.

34 milyon abone rakamının Xbox Game Pass Core üyelerini de kapsıyor. 2023'ün ortalarında tanıtılan Xbox Game Pass Core, Xbox Live Gold'un yerine geçen hizmetti ve üyelere çok oyunculu oyunlara ve tüm Game Pass kütüphanesinden 25'ten fazla oyundan oluşan seçilmiş bir seçkiye erişim sağlıyor.

GAME PASS KULLANICI SAYISI 34 MİLYONU GEÇTİ

Xbox İletişim Başkanı Kari Perez, Xbox'ın internet sitesinde yaptığı açıklamada, "Activision ve Blizzard oyunlarını Game Pass ile sunma taahhüdümüzü yerine getirmeye başladığımızda, hem yeni çıkanlar hem de efsanevi kataloğundan klasik oyunlar olacak. Diablo IV'ün 28 Mart'tan itibaren 34 milyon Game Pass abonesi tarafından hem PC hem de Xbox konsollarında oynanabileceğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz." sözlerine yer verdi.

34 milyon abonenin hangi platformlarda olduğu belli değil. Ancak Xbox başkanı Phil Spencer, Stephen Totilo'nun Game File haber bültenine hizmetin son zamanlarda PC ve bulut platformlarında güçlü bir büyüme kaydettiğini söylemişti.

Xbox Game Pass'in resmi kullanıcı sayısı 34 milyonu geçti

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

xbox Gamegar Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title