Haberler

    Meta'nın yeni VR gözlüğü için geri sayım başladı!

    Güncelleme:

    Spotify üzerinden podcast yayınına katılan mark Zuckerber, yeni Oculus Quest Pro sanal gerçeklik gözlüğüyle ilgili açıklama yaptı.

    25 Ağustos günü Spotify üzerinden katıldığı bir podcast yayınında açıklama yapan Meta'nın CEO'su Mark Zuckerberg, gelecek ekim ayında yapılacak olan Connect konferansında yeni VR gözlüklerini tanıtacaklarını duyurdu. Aynı zamanda Metaverse dünyası için taşları yerinden oynatacak bazı özellikleri açıkladı.
    Yeni gözlüğün adı Oculus Quest Pro olacak!
    Katıldığı programda yaptığı açıklamalarla beraber tekrardan kullanıcılarını heyecanlandıran Zuckerberg, yeni sanal gerçeklik gözlüğüne dair bazı özellikleri de aktardı. Henüz yeni gözlüğünün adını duyurmayan Meta CEO'su, sanal gerçeklik gözlüğünden "Proje Cambria" olarak bahsetti. Fakat ortaya çıkan sızıntılar doğrultusunda yeni gözlüğün adı Oculus Quest Pro olacak.

    Meta'nın yeni VR gözlüğü için geri sayım başladı!

    Oculus, Meta bünyesine dahil edildiğinden beri üzerine yoğun bir şekilde çalışılan yeni Oculus Quest Pro'nun özellikleri sanal gerçeklik piyasasını yeniden şekillendirebilir. Paylaştığı bilgilere göre yeni Meta Quest Pro gerçek zamanlı kullanıcıların yüz ifadelerini analiz edebilecek ve bunları yine eş zamanlı olarak kullanıcının kendi kişiselleştirmiş olduğu avatarına yansıtabilecek.

    META, SANAL EVREN KONUSUNDA OLDUKÇA İDDİALI!

    Ayrıca yapılan açıklamaya göre yeni Oculus Quest Pro, kullanıcıların anlık göz hareketlerini de takip edebilecek. Bu sayede kullanıcılar kafalarını çevirmeden sadece gerçek hayatta yaptığı göz hareketleriyle etrafına bakabilecek. Bu iki özellikle birlikte firma hedefini "Sosyal Mevcudiyet" hissini arttırmak olarak açıkladı.

    Meta'nın yeni VR gözlüğü için geri sayım başladı!

    Aynı zamanda ortaya çıkan sızıntılara göre yeni gözlük iPhone cihazlarda çıkartılacak bir uygulamayla beraber kullanılabilecek.

    FİYATI 799 DOLAR OLACAK

    Yapılan podcast'in hemen ardından sanal gerçeklik dünyasında yeni bir sayfa açacak olan sanal gerçeklik gözlüğü için açıklama yapan analist Brad Lynch yeni Oculus Quest Pro'nun raflardaki yerini alması için 25 Ekim tarihini işaret ederken fiyatı için 799 doları kullanıcılarıyla paylaştı.

    Kaynak: Shiftdelete / Gamegar

    Mark Zuckerberg Spotify Haberler

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Kongo'da darbe girişimi bastırıldı! Ordu sözcüsünden vatandaşlara sükunet çağrısı

    Kongo'da darbe girişimi bastırıldı! Ordu sözcüsünden vatandaşlara sükunet çağrısı

    Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

    Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

    Bakmadan Geçme

    CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917 FRANSA-TÜRKİYE MAÇI ne zaman, saat kaçta? Milletler Ligi voleybol maçı canlı izle! Başakşehir- Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor kaçıncı oldu?
    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title