Haberler

Galatasaray, Trabzonspor'a 3-0 Yenildi

Güncelleme:

Galatasaray, evinde karşılaştığı Trabzonspor'a 3-0 mağlup oldu, taraftarlar teknik direktör Cesare Prandelli'yi istifaya davet etti.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Türk Telekom Arena'da oynanan mücadeleyi bordo-mavili ekip 3-0'lık skorla kazandı.

GOLLER MEDJANI VE YUSUF ERDOĞAN'DAN

İlk yarısı 0-0 sonuçlanan karşılaşmada Trabzonspor, 58. dakikada Medjani'nin attığı kafa golü ile öne geçti. 76. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Cezayirli oyuncu, takımına 2-0'lık üstünlüğü getirdi. 86. dakikada Yusuf Erdoğan, takımını 3 farklı üstünlüğe taşıdı ve mücadele bu sonuçla sona erdi.

YANAL İLK MAÇINDA ŞOV YAPTI

Bu sonucun ardından Trabzonspor yeni teknik direktörü Ersun Yanal ile ilk maçında 3 puanı kaptı ve 15 puana yükseldi. Galatasaray ise 19 puanda kaldı ve zirve yolunda ağır yara aldı.









Kaynak: Haberler.Com / Spor

Cesare Prandelli Galatasaray Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (62)

kadıköylü:

inanın benim için bu maç, suataltıninşaat erciyesspor-akhisar maçından daha önemsiz bir maç. . . çünkü yıllarca birbirleriyle ALGÜLÜM-VERGÜLÜM maçlar yapmış olan bu güzide iki şikeci takımın maçı isterse 5-0 BİTSİN BENİM İÇİN BİR ÖNEMİ YOK. . . FASA-FİSO bir maç. . .

8
11
yanıtYanıtla
trabzonSporluMobil-ANDROID:

Tebrikler galatasaray Tebrikler trabzonspor um dostça bir maç oldu bu maç şike ise fener galatasaray a yenildiginde fener yine mi maçı sattı yazık aziz Yıldırımın kuklasi fener bahçe taraftarına galatasaray trabzonspor Beşiktaş dosttur dost kalacak

8
9
yanıtYanıtla
yzb:

Trabzonlu yanlış yazmışsın fb. maç satmaz fb. nin maçını alacak kulüp te yoktur. . . . . . FB. sizin deyiminizle ancak siz yenişldinizmi maç satın almış olur. . . . . Zaten sizn dosluğunuzu ligde bilmeyen yok. . . . Kime puan lazım olsa ona yorgan döşek yatıyorsunuz. . . . .

yanıt0
yanıt0
LazutmobilWeb@haberler.com:

helal olsun Ersun hocam Hoşgeldin

14
3
yanıtYanıtla
Deniz KayamobilWeb@haberler.com:

Utanin utanin aldiniz paranin hakini verin. Ben bir galatasarayli olarak sizlerden utaniyorum

12
0
yanıtYanıtla
yusuf ziya ErdemirMobil-ANDROID:

Yazıklar olsun

7
4
yanıtYanıtla
krall:

böyle 11 mi olur böyle oyun mu olur sniejder niye yedekte semih niye yedekte zerre futbaldon anlamıyor bu herife verilen para garibanlara dağıtılsa duayla şampiyon olur gs

11
0
yanıtYanıtla
arrmobilWeb@haberler.com:

gs artik 3 abone

10
0
yanıtYanıtla
FbmobilWeb@haberler.com:

Lan it tsli ve gsli paralı köpekler yiyin gari birbirinizi oh canıma değsin oh oh oh oh şike tescilli gs ts

4
6
yanıtYanıtla
fırtınamobilWeb@haberler.com:

furtina pu sene şambiyon. haydiyın uşaklar dik uynayun

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title