Haberler

Galatasaraylı Albayrak: Sarayı Beğenmeyenler Kıskançlık Yapıyor

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı makamında ziyaret eden Abdürrahim Albayrak, yeni yapılan saraya övgüler dizerken "Beğenmeyenlerin kıskançlık yaptığını düşünüyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Galatasaray yönetim kurulu üyeleri ve futbolcularını kabul etti.

GALATASARAY TARAFTARINA METRO MÜJDESİ

Görüşme sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Abdürrahim Albayrak, "Bütün Galatasaray camiası adına sayın Cumhurbaşkanımıza bizi kabul ettiği için ne kadar teşekkür etsem azdır. Aynı şekilde Başbakanımıza da teşekkür ediyorum. Sorunlarımızı, dertlerimiz anlattık, hepsini dinledi. Galatasaray taraftarına müjdemiz olsun, stadımızın metrosu yakında çalışacak. Cumhurbaşkanımız, bakanlara talimat verdi, metro en kıza zamanda çalışacak" dedi.

"SARAYI BEĞENMEYENLER KISKANÇLIK YAPIYOR"

Yeni yapılan köşk için düşüncelerini anlatan Albayrak, "Muhteşem bir köşk olmuş, bu bir eserdir. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir saray yok. Bunlar ülkenin eserleridir. Cumhurbaşkanlığı Sarayını özellikle yabancı futbolcular çok beğendi. Türk vatandaşlığına geçmek istediler. Beğenmeyenlerin kıskançlık yaptığını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"FORMA HEDİYE ETTİK"

Cumhurbaşkınımız ve futbolcualr arasında esprili diyaloglar yaşandığının altını çizen Albayrak, "Cumhurbaşkanımız futbolcularımıza 'Bedelliden kaç taneniz faydalandı?' diye sordu. Çok güzel bir ortam vardı içeride. Cumhurbaşkanımızla aynı deredeniz. Kendisine 53 numaralı Galatasaray forması sarı-kırmızılı renkli kravat hediye ettik." diye konuştu.

İlgili Haberler

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Recep Tayyip Erdoğan Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (136)

ibo:

apdurrahim başlamış yalakalığa. . .

34
28
yanıtYanıtla
yazikMobil-ANDROID:

Galatasaray i bırakıyorum

42
16
yanıtYanıtla
ZülfikarMobil-IOS:

Helal abdurrahim abimmm

17
38
yanıtYanıtla
gs heryerdeMobil-ANDROID:

birak albayrak sana saygim var ama yalakaliga gerek yok

30
15
yanıtYanıtla
ali:

İşte Galatasaray''ı bu yüzden sevmiyorum , resmen yağcılık yapıyor . Galatasaray''ın tez zamanda bu yağcıdan kurtulması lazım . Bir Fenerbahçe''li olarak , Çarşı grubunun dik duruşundan dolayı , Beşiktaş''a sempati duyuyorum .

31
13
yanıtYanıtla
gercekm@m.m:

Aynen turk yetim in. haki ve şehit kani kokuyor o yüzden hayrandır

yanıt0
yanıt0
aZIZCAN:

Sen bu turkiyenin gordugu 1 numarali yalakasin hakkini vermek layim

33
11
yanıtYanıtla
halkMobil-ANDROID:

Keşke bu polemiklere girmeseydin! ! hadi senden geçtim de galatasaray i sokmasaydin !

29
13
yanıtYanıtla
BERK:

HELLLLLLLL BE GALATASARAYA BU YAKIŞIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

18
24
yanıtYanıtla
ChesterMobil-IOS:

Allahın yalaksı mevzu beğenmemek değil odun! Mevzu boşa harcanan vergiler kalın kafalı

31
11
yanıtYanıtla
Tüm 136 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title