Haberler

67 Yaşındaki Füsun Önal Instagram'dan Bikinili Fotoğrafını Paylaştı

Güncelleme:

Sanatçının ilerlemiş yaşına rağmen gençlere taş çıkartan görüntüsü şaşkınlık yarattı.

67 yaşında ki sanatçı yaz sezonunu bodrumda geçiriyor.Gözlerden uzak bir tatil geçiren sanatçı genç mankenlere meydan okudu.

BİKİNİLİ FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Füsun Önal’ın bikini haliyle yayınladığı resmi instagram üzerinde en çok tıklanan resim oldu.Sanatçının ilerlemiş yaşına rağmen adeta fotomodellere taş çıkartan görüntüsü şaşkınlık yarattı.


Kaynak: Magazin

Füsun Önal Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (54)

URFALI GALİP:

AH BE BACIM, GÖZÜN TOPRAĞA BAKIYOR ÇEKİL EVİNE İBADETİNE BAK ARTIK DİNİN NE BİLMEM AMA DİNİNİN GEREĞİNİ YAP. BU NASIL POZDUR YA YAŞINDAN UTAN, DOLAPTA 20 YILLIK İSKARPİN AYAKKABIM VAR İNAN SENDEN DERLİ TOPLU

27
37
yanıtYanıtla
Yeni Dünya:

İbadetini yapmadığını nereden biliyorsun, illa sizin gibi gösterişle mi yapması lazım. Yazlık yerde bikinisiyle resim çektirmiş ne var bunda. Burada kadına laf söylersiniz gidip körpe kız çocuklarının peşinde koşarsınız.

yanıt0
yanıt0
TC YORUM:

YAKIŞIYOR MU ŞU YAPTIKLARIN. 68 SİNDEN SONRA KEKLİK GİBİ OLSAN NE YAZAR.

29
15
yanıtYanıtla
Hümanist Türk:

Pamuk Tarlasinda Capa, mi sallamis, Köylü Kadinlarimiz gibi?

39
1
yanıtYanıtla
Halime sönmez:

Edep olmayınca böyle olur. .

27
13
yanıtYanıtla
nadir:

siz heralde 35 yaşında her yeri sarkmış birisinizdir mutlaka edeplisiniz ya

yanıt0
yanıt0
Seda:

Dinsiz olsan bile hayatta utanmak cekingenlik gibi karakter ozellikleri iyi bir huydur

yanıt0
yanıt0
csr:

Kıskanmayın be bu kadınlar aboooo varya kadın taş gibi işte yaşına bakın birde halime ve seda aynada bir foto çekin de görelim anca yemeyi oturmayı biliyorsunuz

yanıt0
yanıt0
demokrat:

Beyefendiler, kadına hakaret etmeyin, 67liğine göre şahanedir, keşke koynumuzdakiler o yaşda bu halde kalsalar.

30
10
yanıtYanıtla
levent bagci:

bir ayagi disarda gerisi cukurda zaten, birkac yil sonra mezartasina yazdirir artik tas gibiyim diye

34
6
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title