Haberler

Fenerbahçe'nin Penaltı Pozisyonu Ortalığı Ayağa Kaldırdı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Kayseri Erciyesspor maçında kazandığı penaltı, tartışmalara sebep oldu. Hakem önce oyunu devam ettirdi, sonra penaltı verdi.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Erciyesspor ile karşılaşan Fenerbahçe, tartışmalı bir penaltı golüyle galip geldi.

TOPAL'IN KAFA VURUŞUNDA TOP MEHMET AKGÜN'ÜN ELİNE ÇARPTI

Karşılaşmanın 84. dakikasında sarı lacivertli takım, rakip yarı alanın ortalarından serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Mehmet Topal'ın kafa vuruşunda top Mehmet Akgün'e çarptı.

HAKEM ÖNCE DEVAM ETTİRDİ, SONRA PENALTI KARARI VERDİ

Bu pozisyonun ardından Fenerbahçeli oyuncular hakem Hüseyin Göçek'e itiraz ederken, Göçek bir süre bekledi ve 6. hakem Koray Gençerler'in uyarısıyla beyaz noktayı gösterdi. Bu sefer de Erciyessporlu oyuncular büyük tepki gösterdi.

Yaklaşık 2 dakikalık duraklamanın ardından topun başına gelen Emre Belözoğlu, topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi.

RIDVAN DİLMEN: POZİSYON PENALTI DEĞİL

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, maçtan sonra yaptığı açıklamada "Pozisyonu tekrar izledim. Mehmet Akgün, Gökhan Gönül'ün hafif itmesiyle yerde kalıyor. Pozisyon penaltı değil. Orta hakemin görmemesi normal, yardımcı hakemin görmesi gerekiyordu." dedi.



Kaynak: Haberler.Com / Spor

Kayseri Erciyesspor Mehmet Akgün Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (77)

MURAT:

FENERDE ŞEREF GURUR YOK Kİ ÇIKIP DESİN HOCAM PENALTI DEĞİL DESİN. ANCA PUAN GELSİN EMEK HIRSIZLARI SİZİ. BU ÜLKEDE SİZİ HİÇ KİMSE SEVMİYOR. TEK BAŞINIZA KALDINIZ. PİSLİK REZİLLER SİZİ.

42
6
yanıtYanıtla
fb:

g4l4t4s4r4y önce 4 yemekten kurtulmayı ögrensin avrupada 4 yada 6 yer zorla bir puan alır bayram eder :) şampiyon fenerhaçe 6saray kıskanma :) hedef bizde 1milyon üye ve penaltı :)) huhuhuhu

10
13
yanıtYanıtla
FBFB:

FENERBAHÇENİN HABERLERİNİ OKUMADAN DURAMAYAN 6SARAYLILAR DOLU :)) DEMEKKİ BUNLARIN KANINDA BOZUKLUK VAR

yanıt2
yanıt5
SAFFET:

1 MİLYON ÜYEYE HİÇBİR ZAMAN ULAŞAMAZSINIZ. KEK OLMAYIN BAŞKAN AÇIKLASIN BAKALIM ŞİMDİYE KADAR GEÇEN ZAMANDA KAÇ KİŞİ ÜYE OLMUŞ.

yanıt5
yanıt0
BJK Lİ:

GALATASARAY I BIRAK. 17 TAKIM SİZİ SEVMİYOR.

yanıt6
yanıt0
FB.Lİ:

Bjk. li 17 takım taraftarı FB. yi sevmiyorsa o zaman FB. mi şikeci yoksa bir araya gelipte ortak payda da çıkar uğruna birleşen 17 takım mı şikeci siz karar verin. . . Demek ki hatır şikesi normal ha bu arada FB. ye rakip belirlediniz mi?. . . . .

yanıt0
yanıt1
aziz:

erciyes 0 şikespor 1

20
2
yanıtYanıtla
frankestein:

FENERLİYİM ama yeter artık. Nerdeyse her maç haksız galibiyetler alıyoruz. böyle şampiyonluğa sevinmem ben. fenerbahçe için istifa!!!

16
5
yanıtYanıtla
ERHAN:

FENERLİ DEĞİLSEN ANEYN YANIMDA NE YAPAM ONA :)

yanıt0
yanıt2
İboMobil-IOS:

Bende fenerliyim ama yazik bu penalti degil

18
2
yanıtYanıtla
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title