Haberler

    Fener'de Boş Tribünlere Çözüm: Yarım Sezonluk Kombine

    Güncelleme:

    Sarı lacivertli yönetim, ligin ikinci yarısına özel yarım sezonluk kombine kart çıkartacak. Buna göre en ucuz biletler 40 TL'den satılacak.

    Fenerbahçe yönetimi, sezonun ilk yarısında boş kalan Şükrü Saracoğlu tribünleri için ikinci yarıya özel yarım sezonluk kombine kart çıkarmayı planlıyor. Milliyet'in haberine göre sezon başında satışa çıkarılan kombinelerin yarı fiyatına satılması planlanan bu yeni çözüm paketinde tek maçlık bilet fiyatlarında da büyük bir indirime gidilecek.

    EN UCUZ BİLET 40 TL

    Her fırsatta futbolcular taraftarları tribünlere çağırırken, Başkan Aziz Yıldırım ve yönetimi duruma el koydu. İkinci yarıda üç derbi maçın da Kadıköy'de oynanacak olması, bu yeni kombineleri cazip hale getirirken, en ucuz biletin 40 liraya çekilmesi gündemde. Sarı lacivertli taraftarların sosyal medya üzerinden 'Okul Açık' tribünü için tekrar bilet satışının açılması kampanyasına da yönetim sessiz kalmadı.

    YÖNETİM OLUMLU BAKIYOR

    Bilet satışına olumlu bakan yönetimin, öncelikle diğer tribünlerin dolması halinde taraftarların bu isteğini yerine getirecek. Yönetim, Genç Fenerbahçeliler grubuyla yaşadığı problemlerden ötürü sezon başı alınan karar gereği bu tribün için bilet satışı yapmıyordu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Fenerbahçe Milliyet Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
    500

    Yorumlar (15)

    Murat Mobil-ANDROID:

    Şeref sizler aziz başkana ve fener dil uzatmayın

    6
    10
    yanıtYanıtla
    Fenerbahçeli:

    Sen en keyifli tribün biletini yasaklarsan boş tribünlere oynatırsın takımı Aziz Bey!

    14
    1
    yanıtYanıtla
    ali ekbermobilWeb@haberler.com:

    Tayyibe kufur edenleri enselicem diye passolig cikartiyorsunuz...sonunda olacağı buydu...bende gitmiyorum maclara

    8
    6
    yanıtYanıtla
    Erkan Özdemir Mobil-ANDROID:

    Ne için stada gelecegiz ki takım top mu oynuyor neyi izlemeye geleceğiz Ismail hocanın takiminimi

    9
    1
    yanıtYanıtla
    2 PAC:

    PASSOLIG yüzünden Takimlarimiz milyonlarca zarara girdiler, TFF karsilamak zorunda !!! Kaldirin artik bu Passo lanetini basimizdan. .

    7
    2
    yanıtYanıtla
    ceto:

    sankı turkıyede asgarı ucret 2000 dolarda bızmı maca gelmedik

    7
    1
    yanıtYanıtla
    CAN DERSİMLİ:

    FENERBAHÇE GİBİ KRAL TAKIM VAR MI? AĞRI DAĞININ TEPESİNDE OYNASIN ORAYI BİLE DOLDURURUZ!!

    5
    3
    yanıtYanıtla
    parasi batsinmobilWeb@haberler.com:

    Sanki takım şakir şakir top oynuyoda biz maça gitmiyoruz yada izlemiyoruz futbolun olmadigi yerde taraftarligda yer yok

    5
    1
    yanıtYanıtla
    Cihan ÇolakMobil-IOS:

    Anayasa mahkemesi insan haklarına aykırı oldugundan dolayı passoligi iptal etcek, tribünlerde dolcak inşaallah

    5
    0
    yanıtYanıtla
    furkan:

    başkan başkan takım oyun oynamıyor kör topal gidiyor şimdilik bir şu işe el atki oyuncular adam gibi oyun oynasın heleki o emre hocayla dalaşacagına adam gibi oyununu oynasın şunu bilin ki kimse fenerbahçaden büyük değildir futbolcuların kulaklarını bir çekin derim başkan zaten gerisi gelir zaten

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title