Haberler

Fahriye Evcen Gece Yarısı Seti Terk Etti

Güncelleme:

Bulgar göçmeni Türk kızı Mürivet karakteriyle Kurt Seyit ve Şura dizisinin ekibine katılan Fahriye Evcen, pazar gecesi seti terk etti.

Fahriye Evcen, başrolünü Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı dizinin setinde iddiaya göre çok bekletildiğini öne sürerek "Benim işim var, beni bu kadar bekletemezsiniz" diyerek çekimleri bırakıp gitti.

SET EKİBİ ÇOK ZOR DURUMDA KALDI

Zor durumda kalan dizinin yönetmeni Hilal Saral, ne yapacağını şaşırdı. Çekim iptal edildi. Gece yarısı konu yapımcı Kerem Çatay'a iletildi. Krizi çözmek için devreye giren yapımcı Evcen'e pazartesi sabahı sete gitmek zorunda olduğunu bildirdi. Daha önce rol aldığı projelerde özel hayatı iyi gitmediği günlerde kendisini karavana kilitlediği de konuşulan Evcen, 'Kurt Seyit ve Şura'nın fotoğraf çekimlerinde de Kıvanç Tatlıtuğ'u 3 saat bekletmişti.

Kaynak: Magazin

Kurt Seyit ve Şura Kıvanç Tatlıtuğ Fahriye Evcen Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

Den Den:

Yapımcılar ve yönetmenlerde kabahat. Tercih etmeyin, biraz işsiz kalsın bak bakalım yapabiliyor mu. . Yerine gelecek ve onun yerini gerçekten hakeden oyuncu çoook piyasada. Bu kadar adam yerine koyarsanız böyle kaprislerini de çekersiniz. .

45
0
yanıtYanıtla
GAYSERİLİ Volum2:

ne güzel tavrını koyuyor severim böyle kızları,

4
32
yanıtYanıtla
ilknur:

böyle kendini bişey sanıp kapris yapıp milleti canından bezdiren sonrada kendine rol bulamayıp yan rölünde yani nerdeyse fiğuranlık yapan çokkkkk oyuncular oldu bu kızında sonu böyle olcak bu ğidişle o diziden beyenelim yada beyenmiyelim kaç tane ekmek yiyen insanlar var set işçisiydi bilmem neyiydi vs vs ayıbın en buyugunu yapıyor bu fahriye

35
0
yanıtYanıtla
Fatih:

''Bulgar göçmeni'' mi?Bizler Türk oğlu Türküz!Bulgar göçmeni değil, Bulgaristan Türküyüz!

0
0
yanıtYanıtla
leyla Besener:

Şımarık

0
0
yanıtYanıtla
yasemin:

Dizi güzel konusuda öyle tek sorun EKİP teki anlaşmazlıklar. Başrol oyuncuların KİMYALARI uyuşmazsa dizi zaten ilerlemez. ilk başta heyecanlıydı ama sonra ikili arasındaki soğukluk diziyede yansıdı. Artı Sevdiğim oyuncu Fahriye Evcenin bu halleri gerçekten kabul edilemez bana göre. Sanatçı olmak ekibine saygı göstermek disiplinli olmak bence en önemlisi ALÇAKGÖNÜLLÜ olmak la ilgilidirç. Bunları yapamayan sadece kendine zarar verir. Kaprisli olmak bence oyunculukla ilgisi olmayan kişilerin sahip olduğu bir karakter bu yüzden çok yazık . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title