Haberler

Esra Erol'da Evlenmek İsteyen Adayı Eski Kocası Aradı, Ortalık Karıştı

Güncelleme:

İzdivaç programında gelin adayının eski eşi canlı yayına bağlandı, anlattıkları karşısında stüdyo şaşkına döndü.

Esra Erol'un sunduğu izdivaç programının dünkü bölümünde gergin anlar yaşandı. Umut Bey ile görüşen Funda Hanım'a Esra Erol, 'Eski eşin Ahmet Bey aradı. Seninle yeniden evlenmek için hazırlık yapıyormuş' dedi.

"CANLI YAYINA BAĞLAMAYIN"

'Öyle bir şey yok' karşılığını veren Funda Hanım'a, Esra Erol, 'Görüşmek ister misin?' diye sordu. Funda Hanım, 'Hayır istemiyorum. Canlı yayına bağlamazsanız sevinirim çünkü ben o insanla ihanet yüzünden ayrıldım' dese de Erol, Ahmet Bey'i canlı yayına bağladı.

STÜDYO ŞAŞKINA DÖNDÜ

Ahmet Bey, 'Kendisi dün akşam yanımdaydı. Öyle bir şey yok derken yüzü kızarmıyor mu, utanmıyor mu?' diye konuşunca stüdyo şaşkına döndü. Bu sırada Umut Bey, Funda Hanım'ın yanından ayrıldı.

ESRA EROL ŞAŞTI KALDI

Ahmet Bey'in, 'Funda ile bir kez daha evlenmek için hazırlık yapıyorduk. Ben evliydim eşimden boşandım Funda ile evlendim. Sonra eski eşimle görüşmeye devam ettim. Boşandıktan sonra da Funda ile hep görüştük' şeklindeki açıklamaları Esra Erol'u ve stüdyodakileri şaşkına çevirdi.

"O İNSANLA OLSA BURAYA ÇIKAMAZDIM"

Funda Hanım da, 'Biz evlendik, 2 ay sonra beni aldattı. Aldattığı kişi eski eşiydi. Daha sonra tekrar denemek istedik. Evlilik hazırlıklarına başladık. Annem istemedi. Ben o insanla şu an birlikte olsaydım buraya çıkmayı göze alamazdım' şeklinde konuştu. Ahmet Bey, 'Ona talip olan insan asrın hatasını yapar' dedi. İkili arasındaki kavga stüdyoyu gerdi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Esra Erol Magazin Haberler

500

Yorumlar (50)

GERÇEKÇİ:

BU KARI MİLLETİ NEREYE GİTSE AYNI REZİL

41
10
yanıtYanıtla
kralm@m.m:

Katılıyorum . her zaman derin evde kadın yerine kedi beşle daha vefalidir

yanıt0
yanıt2
abizer:

turkiyede bunlar normal adamlar ulkeyi soyor kompas oluyor oglum sifirladinmi diyor montaj oluyor evde 3 milyon dolar cikiyor hayir severler parasi oluyor imami hatip mezunlari ulkeyi yonetiyor normal oluyor iste ulkenin dustugu durum

21
20
yanıtYanıtla
skender:

allah yaratmış bunuda yapacak birşey yok

yanıt1
yanıt0
Albert EinsteinMobil-ANDROID:

vaktinizi oldurmeyin. bilim icin calisin. devlet tekno parklari cogaltsin. ogrencileri, firmalari tesvik edin.

33
2
yanıtYanıtla
abizer:

osmanlica orenerekmi genclik bilim orenecek

yanıt6
yanıt17
BU TÜR PROGRAMLAR KAPATILSIN:

bu rtük ne iş yapar. . . . böyle programlar neden hala yayında. . . . ????????

28
1
yanıtYanıtla
123mobilWeb@haberler.com:

Funda değil hondaaa :d

24
4
yanıtYanıtla
eskiya53Mobil-ANDROID:

ulkeyi simdiyekadar dinsizler yonettide noldu on yilda imamhatipli lider le cagatladik belliki imamhatiplilerden bi kuyruk acin var islam dusmanlari

12
15
yanıtYanıtla
AKSIKTIR:

ÇAĞTLAMŞ BAK BAK BAK MERZİFON KARAKAÇANINA BAK

yanıt0
yanıt1
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title