Haberler

Eski Savcı ve Polisin Bulunduğu Araçta Uyuşturucu Ele Geçirildi

Güncelleme:

Van'da gerçekleştirilen operasyonda, içinde eski cumhuriyet savcısı ve eski polis memurunun olduğu araçta 161 kilo 243 gram toz esrar ve 13 kilo 225 gram eroin bulundu.

Edirne Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Van'da gerçekleştirdiği operasyonda, 161 kilo 243 gram toz esrar ve 13 kilo 225 gram eroin ele geçirildi.

KARAKOL YAKINLARINDA DURDURULDU

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, jandarma ekiplerinin uzun süredir sürdürdüğü uyuşturucu ticaretini önlemeye yönelik çalışma kapsamında, S.K.'nin kullandığı 41 RU 434 plakalı otomobil, Van Timar Jandarma Karakolu yakınlarında durduruldu.



Otomobilde yapılan aramada, 6 bavul içerisinde 161 kilo 243 gram toz esrar ve 13 kilo 225 gram eroin ele geçirildi.

ESKİ SAVCI VE POLİS MEMURU GÖZALTINDA

Ekipler, sürücünün eski polis memuru S.K., otomobildeki kişinin ise eski Uzunköprü cumhuriyet savcısı C.K. olduğunu tespit etti. Otomobildeki diğer kişi İ.Y. ile iki şüpheli gözaltına alındı.



Van'dan Edirne'ye getirilen zanlılar, Keşan ilçesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

YOL KONTROLLERİNDEN KİMLİĞİ SAYESİNDE KURTULMUŞ

Bu arada, eski savcı C.K'nin uyuşturucunun alındığı Hakkari'nin Yüksekova ilçesinden Van'a kadar yapılan yol kontrollerinden savcı kimliğini kullanarak kurtulduğu öğrenildi.

ESKİ SAVCI RÜŞVETTEN DE YAKALANMIŞ!

Eski savcı C.K, Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde geçen yıl iş adamı S.K.'den rüşvet almaya teşebbüs ettiği iddiasıyla gözaltına alınmış ve çıkarıldığı adli makamlarca 5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. C.K'nin yetkilerini kullanması da 5 yıl yasaklanmıştı. C.K, cezasının onanması durumunda 5 yıl hapis yatacak.

Bu arada eski polis memuru S.K.'nin de Van Emniyet Müdürlüğünde görevliyken uyuşturucu kaçakçılığıyla ilgili bir soruşturma kapsamında görevden alındığı öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Uzunköprü Güncel Haberler

500

Yorumlar (87)

murat01:

Benim Kürt arkadaşlarım, bu işi devlet yapıyor ve PKK''nin üzerine atıyor, derdi. PKK, asla böyle işleri sevmez, derdi. Tabii inanmazdık. . . O arkadaşı arayıp, özür dileyeceğim.

28
10
yanıtYanıtla
adem:

Polisimize tesekkür , kürt usagi zehir tüccarlarina lanet olsun

14
14
yanıtYanıtla
trakyalı:

Hep söylerim devletten birileri bu işlere aracılık veya yardım etmezse yapılan onca sıkı kontrolle rağmen vatandaş bu işleri yapamaz.

25
1
yanıtYanıtla
menduh:

Bu zaatlar görevdeyken kim Bilir neler yaptilar.

23
2
yanıtYanıtla
barış:

neler neler götürdüler en büyük kaçakçılığı devler yani devlet perdesi altında yaptılar haraçlar topladılar devlet adına zavalı köylüyü haraca bağladılar ödüyecek durumu kalmayanın evini yakıp köyünden sürdüler insanlara tecevüz etiler çocuklarını evinden alıp ya öldürüp yada sakat bırakıp bir kenara atılar alah belanızı versin başkada birşey demiyorum

17
6
yanıtYanıtla
sami:

zaten doğuda bu tür işler çok oluyor ama güneh keçsi bulunmuş pkk yapıyor diyorlar oysa devletin zafını ancak devlet içinde çalışan bilir işte şekilde görüldüğü gibi

16
7
yanıtYanıtla
ahmed:

savci polis bunu yaparsa, bakan calarsa halk ne yapsin

20
3
yanıtYanıtla
dersimli-kızılbaş:

pkk bu toz işlerini yapmaz tam tersine asayiş güçleri bu işlerle mücadele ediyor biz bunun farkındayız

10
12
yanıtYanıtla
Sözün Özü:

Eski savcı diye bir ünvan yoktur. Haketmediği için bir meslekten atılan insanları ömrü boyunca bu meslekle birlikte anmak, o mesleği dürüstçe yapan binlerce insana haksızlıktır. Bu adam şu anda savcı değil, sıradan bir vatandaştır, suçu da bu sıfatla işlemiştir.

21
1
yanıtYanıtla
trakyalı:

bunların arkasında kim var önemli olan o

20
1
yanıtYanıtla
Tüm 87 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title