Haberler

Ersin Düzen'in Galatasaraylıları Kızdırdı

Güncelleme:

Ünlü televizyon sunucusu Ersin Düzen, "Gururlan Türkiyem!" Düşen başımızı yere kaldırdığınız için tebrikler #Beşiktaş, Trabzonspor." yazdı, Galatasaraylılar ayağa kalktı.

TRT 1'deki Stadyum programının sunucusu Ersin Düzen, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ndeki galibiyetinden sonra iki takımı da tebrik etmek istedi ancak Galatasaraylı taraftarları kızdırdı.

Düzen, twitter hesabından "Gururlan Türkiyem! Düşen başımızı yere kaldırdığınız için tebrikler #Beşiktaş, tebrikler #Trabzonspor… Nice zaferlere…" ifadelerine yer verirken birçok tepki topladı.

İŞTE TEPKİ TWEET'LERİ

Yalan Spor ‏@yalansporcom
"Galatasaray Avrupa'da başımızı öne eğiyor" diyen Ersin Düzen, önümüzdeki seçimlerde AKP'den milletvekili adayı olmaya hazırlanıyor!

Engin ‏@namelessone001
@ersinduzen senin düsen başın DÜZEN'in ersin'i olmandan kaynaklı..Önce şike,ırkcılık ile ugrassaydınız keske..Dsmarttan yayın calarak degil.

Bilal BD ‏@besinci_vites
Ersin Düzen gibi yalakalar cevap vermeye değmez ama belli ki kaşıntısı tutmuş. Başın şikeden eğilmediyse eğer korkma, sana daha bişey olmaz.

♛ L.Tuğba Kılıç ♛ ‏@SunHasRisen_
Bu ülkeye gerçek başarıyı yaşatan,imkansızı "olağan" kılan tek takım Galatasaray'dır.Haddini bil Ersin Düzen! #ÖzürDileErsinDuzen

Uğur Üzel ‏@ugur_1735
Düzen'in Ersin'i tüpçünün gazetesinde yazıyor değil mi? Söyleceklerim bu kadar!

Yağmur1905 ‏@Yagmur1905uA
++ Ersin Düzen Avrupa kapıkarını ülkeye açan Galatasaray'dan özür dilemek zorunda.

Nurullah Saygılı ‏@NurullahSayg
Iktidar yalakasi Ersin Düzen Özür dile.

Eceijder ★ ‏@ezgiiece_
Şu ersin düzen gibi bi gereksizi konuşturduk ya bize de yazıklar olsun.

AliSamiYenSokak ‏@AliSamiYenSokak
Ersin Düzen bu ülkenin sadece spordaki değil genel geçer davranışındaki örnek bir tipi.

Burak Doğan ‏@doganburak29
Şike yapıp Avrupadan kovulmadık.
UEFA'ya sahte evraklarla kandırmadık o yüzden başın öne düştü Ersin Düzen haklısın. #ÖzürDileErsinDuzen

MİLAN BAROS ‏@Milan_Baros_
Ersin Düzen'de Tavuk Döner yemeye mi başlamış!
Düzenin,Devrin adamı olunca yersin tabi!!!

Kudret ŞENEL ‏@kudretsenel85
Kurduğunuz düzen bize işlemez Ersin Düzen.. Galatasaray Başı Dik Yürür
#ÖzürDileErsinDuzen

ömer ulas cinar ‏@omerulas_26
Ersin düzen denen fener sempatizanı…Galatasaray sayesinde türk futbolu ileryi gördü..GS ye dil uzatacak yüzü nereden buldun acaba

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Ersin Düzen Galatasaray Trabzonspor Beşiktaş Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title